Görüş Bildir
Haberler
Yemek Yeme Alışkanlıklarına Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

Yemek Yeme Alışkanlıklarına Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

Easterling
04.09.2022 - 12:41

Yemek yeme alışkanlıklarına göre nasıl bir ruha sahip olduğunu ortaya çıkarıyoruz. Sen de nasıl bir ruha sahip olduğunu, ruhunun kaç yaşında olduğunu öğrenmek ister misin? 

Haydi o zaman teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, ne sıklıkla yemek yiyorsun?

2. Peki yemek yedikten sonra kendini nasıl hissediyorsun?

3. Senin için en ideal vücut hangisi?

4. Kilo vermek için bu yöntemlerden hangisini tercih edersin diye sorsak?

5. Son zamanlarda kendinde bu semptomlardan birini gözledin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu durumlardan hangisi seni strese sokar?

7. Fiziksel olarak kendini ne kadar güçlü ve enerjik hissediyorsun?

8. Son olarak günde kaç kere abur cubur yiyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaşlı ve Bilge Bir Ruh!

Yemek yeme alışkanlıklarına göre sen aslında yaşlı bir ruha sahipsin. Ancak aynı zamanda bilge bir ruha sahipsin. Sokrates gibisin desek yeridir. Yaşadığın şeylerden öğrendiklerin, her olaydan kendine ders çıkartabilmen ve aynı hatayı asla bir daha tekrarlamayacak kadar olgun olman seni bilgelik mertebesine ulaştırmış. Sessiz, sakin bir yapın var. Ama gel gör ki içinde birikmiş onlarca yaşanmışlık söz konusu. İnsanlar, bir şey olduğu zaman onlara yol gösterebilmen için hemen senin yanına koşuyorlar. Haksız da sayılmazlar çünkü fikirlerinde neredeyse hiç ama hiç yanılmıyorsun. Bu da seni insanların gözünde daha da yüceltiyor. Bu dünyada mutluluğun yolunun iyilik ve paylaşmaktan geçtiğini çözmüşsün. Ne diyelim? Keşke herkesin çevresinde senin gibi akıl danışacağı birileri olsa.

Olgun ve Sağlam Bir Ruh!

Yemek yeme alışkanlıkların olgun bir ruha sahip olduğunu gösteriyor. Artık bazı şeyleri gerçekten aşmışsın. Çoğu şey seni yaralamıyor aksine bunu hayatın bir cilvesi olarak görüyor ve gülüp geçiyorsun. Yaşadıkların, tecrübelerin, gördüklerin seni olgunlaştırmış. Ağır başlı, daha kolay ve doğru kararları verebilen, oldukça mantıklı düşünen ve tamamen gerçekçi birisin. Kimsenin sana ani ve riskli kararlar aldırmasına izin vermiyorsun. Sakin ve bilinçlisin. Üstüne üstlük insanlar sana akıl danışıp senden yardım istiyorlar. Senin de bu işten keyif aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Tecrübelerinle insanlara faydalı olabilmek seni mutlu ediyor. Çevrendeki herkes senin onları düştükleri anda kaldıracağını, temiz ve merhametli kalbini, yardımseverliğini çok iyi biliyor.

Genç ve Dinamik Bir Ruh!

Yemek yeme alışkanlıklarına göre sen genç bir ruha sahipsin. Enerjik ve yerinde duramayan, kıpır kıpır bir yapın var. Ayrıca özgürlük senin vazgeçilmezin. Kimse senin yaşam alanlarını kısıtlamaya çalışmasın. Yoksa sararıp solan bir çiçeğe dönersin. Gerçi zaten buna asla ama asla izin vermiyorsun. Kişisel alanların senin kutsalın. Kimse de senin kutsalına el uzatmaya kalkmasın. Hayattan keyif almasını bilen, her daim eğlenen ve çevresindekileri de eğlendiren kısacası hayattan zevk almasını bilen ve buna göre yaşayan, mutlu olmayı hayatının mottosu edinmiş birisin. Keşke herkes senin gibi bu hayattan zevk almasını bilse.

Saf ve Çocuksu Bir Ruh!

Yemek yeme alışkanlıklarına göre senin içinde kocaman bir çocuk yatıyor. Hem bir çocuk kadar masum ve saf hem de hayatta sürekli gülmeyi bilen, küçük şeylerden mutlu olabilen tertemiz kalpli birisin. Kötülük senin yanından bile geçmemiş bugüne kadar. Yaydığın pozitif enerji çevrendeki insanları rahatlatıyor. Dolayısıyla da onlar için vazgeçilmez biri haline geliyorsun. Herkesin sevdiği, birlikte vakit geçirmekten keyif aldığı birisin. Hiç bozma kendini çünkü bu özellik aslında herkesin istediği bir şey. Kim hayatının her döneminde çocuklar gibi şen olmak istemez ki zaten?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
93
33
18
15
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Ceylan

Saf ve çocuksu bir ruh vay bee

Tuğba

Genç ve dinamik bir ruh 💃🏻

Manav Yörük

Saf ve Çocuksu Bir Ruh! Yemek yeme alışkanlıklarına göre senin içinde kocaman bir çocuk yatıyor. Hem bir çocuk kadar masum ve saf hem de hayatta sürekli gülm... Devamını Gör