Görüş Bildir
Haberler
Yaz Düğünü Yapacaklar İçin 10 Hayati Madde

Yaz Düğünü Yapacaklar İçin 10 Hayati Madde

10.07.2014 - 09:22

Yaz Düğünü Yapacaklar İçin 10 Hayati Madde

Herkesin hayali muhteşem bir yaz düğününde “evet” demektir. Ancak yazdüğünleri çok büyülü de olsa sıcaklar ve diğer etkenler bazen dezavantajlar oluşturabilir.

Bu etkileri en aza indirmek için nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyormusunuz?Yaz düğünleri oldukça eğlenceli görünse de ufak ve can sıkıcı detaylarlaçekilmez bir hal alabilir. Bu özel günde dezavantajları avantajlar halinegetirmek ise sizin elinizde. Çiftlerin düğün yardımcısı Dugun.com yaz düğünlerine dair ipuçlarıyla dikkat edilmesigereken 10 maddeyi sıraladı.

1- Yazın doğanın yeşermesiyle beraber sinekler ve küçük haşereler deortaya çıkmaya başlar. Özellikle kısa bir gelinlik modeli tercih ediyorsanızhaşereler biraz can sıkıcı olabilir. Bu yüzden mutlaka yanınıza sinek kovarürünlerden alın ve hem bacaklarınıza hem de kollarınıza bolca uygulayın.

2- Gelin adayıysanız mutlaka yanınıza bir babet alın. Hem daha rahatdans edebilmek hem de sıcakta rahatça dolaşabilmek için hayat kurtarıcı birönlem olacaktır.

3- Damat adayıysanız, mutlaka yedek bir gömlek bulundurun. Misafirlerleöpüşüp bol bol dans ettikten sonra değiştirme ihtiyacı duyacaksınız.

4- Düğünden 3 gün önce yakın arkadaşlarından birini mekanınhavalandırması ve yemeklerin kontrolü için görevlendirin. Böylece düğüngüneşin tam tepede olduğu saatlerde ve açık havada gerçekleşecekse tenteleryardımıyla gölgelik alanlar oluşturulabilir. Listenin devamı için tıklayın

Kaynak: http://cicibebeler.com/kadin/bekar-ki...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın