Görüş Bildir
Haberler
TV
Yayınlandığı Dönem İzleyen Herkesi Yüksek Dozda Aşka Boğup Ağlatan Birbirinden Güzel Pembe Diziler

Yayınlandığı Dönem İzleyen Herkesi Yüksek Dozda Aşka Boğup Ağlatan Birbirinden Güzel Pembe Diziler

27.08.2023 - 11:57

Pembe diziler yayınlandığı dönem büyük bir izleyici kitlesine sahipti. Dizilerdeki aşklar, kaoslar, entrikalar öyle dikkat çekiciydi ki, dizileri izleyip de bağlanmayan pek kişi yoktur herhalde. Ne yalan söyleyelim, pek çoğu şu an yayınlansa inanılmaz bir izleyici kitlesine sahip olur. 90'lı yıllarda yayınlanan bu pembe dizilerin ne kadarını hatırlıyorsunuz bir bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yalan Rüzgarı

1. Yalan Rüzgarı

Yalan Rüzgarı denilince akla ilk gelenler karmaşık ilişkiler, entrikalar ve kaos. Dizi ilk olarak 1973 yılında yayınlanmaya başladı ve uzun yılların ardından 2019'da tekrar yayınlandı.

2. Marimar

2. Marimar

Büyükanne ve büyükbabasıyla büyüyen Marimar ile zengin çocuk, fakir kız aşkını iliklerimize kadar hissettiğimiz bir aşk hikayesi izlemiştik.

3. Cesur ve Güzel

3. Cesur ve Güzel

Her ne kadar şimdilerde izlediğimiz Türk dizileri bize fazla dramatik gelse de, Cesur ve Güzel izleyenler iyi bilir ki bir dizide ne kadar entrika, dram, acı, keder ve çarpık ilişki olabilirse hepsi bu dizide mevcuttu.

4. Rosalinda

4. Rosalinda

Annesi bildiği kişinin gerçek annesi olmadığını öğrenen çiçekçi kızı Rosalinda'nın gözyaşlarınıza hakim olamayacağınız zorlu hayatı ve aşk hikayesini konu alan enfes bir diziydi.

5. Çirkin Betty

5. Çirkin Betty

Yirmiye yakın versiyonu farklı ülkelerde yayınlanan dizi, dış görünüşün önemine eleştirel bir yaklaşım sergiliyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vahşi Güzel

6. Vahşi Güzel

Rahibeler tarafından yetiştirilen ve hizmetçi olarak çalışan Milagros'un, çalıştığı evin sahibiyle yaşadığı aşk, herkesi dram komasına soksa da kesinlikle favorilerdendi.

7. Manuela

7. Manuela

Manuela ve Fernando'nun entrika ve romantizme doyuran aşklarını konu alan dizi 90'ların başlarında ülkemizde yayınlanmıştı.

8. Luz Clarita

8. Luz Clarita

Annesi ve babası olmadığı için bir peder tarafından büyütülen ve girdiği her ortamda sevilen Luz Clarita'nın acı dolu hayatını izlerken gözyaşlarımıza hakim olamıyorduk.

9. Maria Mercedes

9. Maria Mercedes
image.tmdb.org

Annesi evi terk ettiği ve babası alkolik olduğu için şehrin kenar mahallesinde çeşitli işler yaparak üç kardeşine bakmaya çalışan Maria Mercedes'in acıklı ve aşk dolu hayat hikayesini anlatıyordu.

10. Aşk Meleğim

10. Aşk Meleğim

Diğer pembe dizilerin aksine günü kurtarıp iyi hissetmenizi sağlayacak bir diziydi kendisi. Boksör bir kız ve ünlü bir iş adamının aşkını anlatan dizi son derece eğlenceliydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Maria La Del Barrio

11. Maria La Del Barrio

Şimdilerde konusu klasik gelen Maria La Del Barrio, çöplükte yaşayan bir genç kızken adeta prensese dönüşen hayat hikayesi ve aşk hayatıyla izleyenleri ekrana kilitliyordu.

Siz bu dizilerden hangisini izlediniz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
18
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hedefsizkitle

Bi de halası rengarenk peruklar takan küçük melek maria vardı. Hatırlayan çıkar mı bilmem😇

Deniz Aslı Eren

Küt saçlı sade yüzlü çıtı pıtı bir kadındı değil mi? Perukları hep perçemli ve küt saçlı oluyordu sanki kocası vardı

Sigurd

Natalia oreiro'nun gençliği ❤️

Hanjimin

Bu kadın hâlâ ayni bu arada. İvo çökmüş ama. arada beraber canlı yayınlar falan yapiyolar ben takip ediyorum hâlâ 😂 natalia hiç bişey kaybetmemiş güzelliğinden

Mustafa Çelebi

Anneannem varolsun. hepsini izlemişim 😊