Görüş Bildir
Haberler
TV
Yapımcılara Sesleniyoruz! Filmini Çekseler Kesin İzlenir Dediğimiz En İyi Televizyon Dizileri

Yapımcılara Sesleniyoruz! Filmini Çekseler Kesin İzlenir Dediğimiz En İyi Televizyon Dizileri

Bazı televizyon dizileri öylesine iyi hikâyelere sahip oluyor ki 'Keşke filmi de çekilse!' diye düşünmeden edemiyoruz. İşte gişede rekorlar kıracağı kesin olan filmi çekilesi yerli diziler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Binbir Gece

1. Binbir Gece

Bir döneme damga vuran TV dizisi Binbir Gece, entrika ve dramın en had safhada olduğu yapımlardan biriydi. Şehrazat ve Onur'un aşkının işlendiği dizinin filmi yapılsa gerçekten kapı baca kırdırır.

2. Umutsuz Ev Kadınları

2. Umutsuz Ev Kadınları

Amerikan uyarlaması olan Umutsuz Ev Kadınları gerçekten kıymeti bilinememiş diziler arasında yer alıyor. Kadrosu yıldızlar geçidi gibi olan dizinin filmi hatta film serisi bile olabilirdi.

3. Çukur

3. Çukur

Yayınlandığı dönem fenomen yaratan Çukur kesinlikle filmi çekilse Kurtlar Vadisi'nin film çıkardığı dönemdeki gibi bir talep görür. İnanılmaz bir hayran kitlesi bulunan diziyle ilgili ileriye dönük bir çalışma olsa hiç de fena olmaz.

4. Avrupa Yakası

4. Avrupa Yakası

Ekranların en sevilen sit-com dizisi olan Avrupa Yakası, her bir karakterine ayrı film yapılsa yine de tükenmeyecek bir hazine! Üzerinden yıllar geçse de hala en çok izlenen yapımlardan olan dizinin filmi keşke gelse de gitsek!

5. Son Yaz

5. Son Yaz

Yaptığı zamansız finalle hayranlarını epey üzen Son Yaz, yarım kalan hikayesini aslında güzel bir filmle taçlandırabilir. Vallahi biz açık kapıyı bıraktık gerisini savcımız bilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söz

6. Söz

Ekranların sevilen savaş temalı dizisi Söz, aslında tam da sinema filmi olacak bir senaryoya sahipti. Dizisi mükemmel bir başarı elde etse de timin maceralarının film serisiyle devam etmesi mükemmel olurdu.

7. Yalan Dünya

7. Yalan Dünya

Gülse Birsel'in enfes kaleminden çıkan Yalan Dünya, anlatacak daha çok hikayesi olmasına rağmen bize göre erken bir finalle ekranlara veda etmişti. Yalan Dünya güzel bir komedi serisiyle şansını beyaz perde de denese kimse tutamaz.

8. Mahkum

8. Mahkum

FOX ekranlarında yayınlanan Mahkum, özellikle ilk sezonuyla yıllardır aranan heyecan ve aksiyon içerikli dizi ihtiyacını karşılamıştı. Muhteşem bir polisiye olan Mahkum kesinlikle bir film projesi olarak değerlendirilmeli.

9. Mucize Doktor

9. Mucize Doktor

Bir döneme damga vuran Mucize Doktor, yayınlandığı dönem gerçekten çok sevilmişti. Güzel bir finalle ekran hayatı son bulsa da akıllara kazınan Ali Asaf karakteriyle hoş bir film yapılabilirdi.

10. Ezel

10. Ezel

Zaten bir film uyarlaması olan Ezel şahane senaryosuyla çok sevilse de yeni bir filmle finalinden itibaren güzel bir devamlılık yaratabilirdi. Hala çok geç değil bizce!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Öğretmen

11. Öğretmen

Değeri bilinmemiş bir diğer dizilerimizden olan Öğretmen, konusu çok şahane olsa da kısa ve toplu bir şekilde sinema filmi olsaydı gerçekten gişede iyi rakamlara ulaşabilirdi.

12. Yalancı

12. Yalancı

Amerikan uyarlaması bir dizi olan Yalancı, mükemmel konusuna rağmen ekranda tutunamamıştı. Konusu ve oyunculuklarıyla hak ettiği değeri göremeyen Yalancı eğer bir film olsaydı kapı baca kırılırdı.

13. Poyraz Karayel

13. Poyraz Karayel

Poyraz Karayel: Küresel Sermaye ismiyle bir filmi çıksa da bizim bahsettiğimiz Poyraz Karayel filmi başrolleri olmadan olmaz. Poyraz ve Ayşegül olmadan biraz yavan olan bu ilk filmin ardından daha iyi bir tanesi resmen ilaç gibi gelir.

14. Suskunlar

14. Suskunlar

Türk televizyonlarının en iyi işlerinden olsa da ekran ömrü kısa olan dizisi Suskunlar da aslında bir film uyarlaması. Dizi ekibiyle yepyeni bir film çekilmesi hayranlarını inanılmaz mutlu eder.

15. Kuzgun

15. Kuzgun

Ne yazık ki değeri bilinmemiş diziler kervanında yer alan Kuzgun, kısa ömürlü ekran hayatının ardından güzel bir filmle taçlandırılabilirdi. Hatta dizisi yerine yalnızca sinema filmi çekilse daha hoş olurdu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın