Görüş Bildir
Haberler
Yapımcı Armağan Çağlayan Koronavirüse Yakalandı! Armağan Çağlayan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Yapımcı Armağan Çağlayan Koronavirüse Yakalandı! Armağan Çağlayan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

CansinA
19.01.2022 - 18:04

Youtube'da Gör Beni isimli bir programıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan'dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Programda aldığı konuklar ve sorduğu sorular ile son zamanların en çok konuşulan isimleri arasına giren Armağan Çağlayan, PCR testinin pozitif olduğunu ve Covid-19'a yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Armağan Çağlayan'ın sağlık durumu hakkında detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Armağan Çağlayan uzun zamandır televizyon dünyasında tanınan bir yüz ancak son zamanlarda Youtube üzerinden yaptığı Gör Beni isimli programla isminden daha çok söz ettirmeye başladı. Bugün öğlen saatlerinde, Çağlayan, sevdiklerini üzecek PCR testinin pozitif çıktığının haberini kişisel sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

"Tamamen Tesadüfen Pozitif Olduğumu Öğrendim"

"Tamamen Tesadüfen Pozitif Olduğumu Öğrendim"

Esprili bir şekilde 'Her canlı pozitif olmayı tadacaktır...' diyerek pozitif olduğunu Twitter hesabından duyuran Çağlayan'ın aşılı olması sayesinde hafif ve semptomsuz bir şekilde geçirdiğini, PCR testini de gündeminde olan bir iş için yaptırdığını söylemesi sevenlerinin içini biraz olsun rahatlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın