Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Günümüzde yapay zekanın geldiği gelişmişlik seviyesi karşısında insan şaşırmadan edemiyor. @skvilla.ai adlı yapay zeka içerikleri üreten bir Instagram kullanıcısı da bizleri eski İstanbul’da kısa bir yolculuğa çıkardı. Gelin o dönemler nasılmış birlikte görelim.
Herkesin neşeli resmedildiği videoda insanın zaman tüneli olsa da geriye dönsek diyesi geliyor.
Videoda günümüze kıyasla daha az kalabalık olan İstanbul’un Tarabya, Eminönü, İstiklal Caddesi, Karaköy, Nuruosmaniye, Nusretiye Camii gibi lokasyonları yer alıyor.
İşte o anlar 👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldum. İçerik üretmeye ve dijital yayıncılığa olan ilgimle medya sektöründeki yolculuğuma 2022 yılında Onedio’da başladım. Bu süreçte farklı kategorilerde içerikler hazırlayarak editoryal deneyimimi geliştirdim. Özellikle yaşam haberlerini yakından takip ediyor ve okuyucularla buluşturuyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın