Görüş Bildir
Haberler
Yaparım/Yapmam Testine Göre Ne Kadar Cesaretli Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Yaparım/Yapmam Testine Göre Ne Kadar Cesaretli Olduğunu Söylüyoruz!

miray soysal
30.03.2022 - 16:00

Ne kadar cesaretlisin?

Testi çöz, birlikte öğrenelim!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk soruyla başlayalım! Tek başına dünya turu yapabilir misin?

2. 300 kişilik bir kalabalığa sunum yapabilir misin?

3. Bu sporu yapabilir misin?

4. Yardıma ihtiyacı olan birine ilk müdahaleyi yapabilir misin?

5. Öğrenmemen gereken bir şey öğrendin. Söylersen başına büyük dert açılacak ama biri kendinin hayatına dair önemli gerçeği öğrenecek. Söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu eğlenceli alete binebilir misin?

7. Oturduğun eve örümcek, yılan gibi bir hayvan girmiş. Dışarı çıkartabilir misin?

8. Gece yarısı evde tuhaf sesler, tıkırtılar duydun. Kalkıp ne olduğuna bakar mısın?

9. Son olarak, kendini birilerinin kollarına sırtüstü geriye bırakır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çook cesaretlisin, Cesur Yürek!

Cesursun işte... İnsan kazanamaz bunu sonradan, bununla doğmuşsun sen! Hiçbir şeyden korkmazsın. Korksan bile gerektiği zaman korkunu hiçe sayarsın. Çoğu zaman kendin gibisin, olmadığın biri gibi davranmak sana göre değil. Bazı şeyleri ya da kendini kolaylıkla riske atabiliyorsun. Yapacağın işlerin sonucunu gözetmeden kararlar alıyorsun bu da hata yapma olasılığını biraz artırıyor. Cesaretli olmak güzel şey ama hayata dair önemli kararlar alırken biraz daha temkinli olmakta fayda var. Unutma, cesaretli olmak seçenekler arasından zor olanı seçmektir!

Cesursun!

Korkusuz değilsin, tam tersi çok korkarsın ama korkun seni durduramaz. Yapmak istediklerini korkularına rağmen yaptığın için çok cesursun diyebiliriz ama deli cesareti denilen şey senin için uygun bir tabir değil. Evet cesaretlisin ama yapacağın işlerin sonucunu mutlaka gözeterek kararlar alıyorsun, temkinli yaklaşıyorsun. Cesur olmak iyidir, her yiğidin harcı değildir. Ne demiş Napolyon:  “Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.''

Sen çok temkinli birisin!

Cesaretli olduğunu söyleyemeyiz. Her şeye temkinli yaklaşıyorsun, önce kendi mantığına oturtmaya çalışıyorsun. Ekstrem sporlar senin için uygun değil çünkü önce güvenlik... Bazı şeylerden biraz korkuyorsun ama derler ki “Korkarsan kaçacak kadar cesur ol.”  Asıl cesaret belki de korkmaktır, ne dersin? Çok cesaret de başa bela, bu kadar korkarak yaşamak da... Korkuların yapmak istediklerinin önüne geçmiyorsa sıkıntı yok ama etkili oluyorsa kır zincirlerini!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
205
77
59
21
11
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın