Görüş Bildir
Haberler
Watch Dogs'un Animasyonları Tam Anlamıyla Yeni Nesil!

Watch Dogs'un Animasyonları Tam Anlamıyla Yeni Nesil!

LeaderGamer
21.04.2014 - 09:35 Son Güncelleme: 21.04.2014 - 10:34

Aiden Pearce’ın parmaklarına dikkat edin, birçok şey onda gizli!

Watch Dogs hakkında onlarca video yayınlandı. Kimi PS4 ‘te kimi PC ‘de oynasa da oyunu, oyunun animasyonlarına şaşıp kaldık. Watch Dogs ‘un ertelenmesindeki neden işte burada yatıyor. Animasyonların daha da iyileştirilmesinde.

Ubisoft ‘un resmi blogunda yayınlanan yazıya göre oyunun animasyonları zaten mükemmeldi, fakat Watch Dogs Animasyon Yönetmeni Colin Graham daha çok zaman istedi ve küçük ayrıntıları arttırmak istedi. “ Aide n’ın parmak hareketlerini daha da ayrıntılı yaptık ve böylece daha iyi hack yapmasını sağlamaya çalıştık.” (kıkırdıyor) “Örneğin bir binayı hacklerken, onun parmağını telefonun üzerinde dolaştırırken görebileceksiniz.”

Bir başka geliştirilen durum ise bizim karakterimiz dışında sokakta gördüğümüz NPC ‘lerin animasyonları. Yeni neslin nimetleri olarak ufak detayları gören Graham , “Sokakta dolaşırken bir gencin duvara top vurarak paslaştığını görebileceksiniz.” diyor. “İşte tüm bunlar yeni neslin yararları, yaşayan bir şehir yaratmak, onu simüle etmek .”

Colin Graham ‘ın dediklerine kesinlikle hak veriyorum. Yeni nesil dediğimiz olay sadece grafik kalitesinin değil, oynanabilirliğin de artması daha güzel animasyonların bizi karşılaması ve yaşayan şehirlerde dolaşmamızı sağlamasıdır. Bu nedenle ufak detaylar her zaman oyuncuyu memnun ediyor. Örneğin GTA V ‘te arabanın camları kırıldığında cam kırıklarının üzerinde geçtiğinizde sanki kırık bir şeylere basıyormuş sesini duyuyordunuz, veya yere benzin döktüğünüzde onu ateşleyerek yangın çıkarabiliyordunuz.

Peki ya siz ne düşünüyorsunuz? Watch Dogs beklentilerinizi karşılayacak mı, yoksa oyun dünyasına bir balon olarak mı geçecek? Bizi takip etmeye devam edin, iyi oyunlar!

Kaynak: http://leadergamer.com.tr/watch-dogsu...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın