Görüş Bildir
Haberler
Vücudunda Bir Casus Var! Ayak Tipin Senin Kim Olduğunu Söylüyor!

Vücudunda Bir Casus Var! Ayak Tipin Senin Kim Olduğunu Söylüyor!

Avuç içinizden yüz tipinize, sevdiğiniz dondurmadan saç renginize kadar çoğu şey kişiliğiniz hakkında ip uçları verir. Bunların çoğu bilimsel çalışmalarla varılan sonuçlar olsa da inanan da var saçma bulan da. Bu sefer yapılmış olan test ise ayak tipleri ve kişilik arasındaki ilişkiyle ilgili.Ayak tipiniz ve ayak parmaklarınızla yapıp yapamadıklarınız sizin kişiliğinizi belirleyebiliyor. Bakalım sizin ayak tipiniz ve kişiliğiniz arasındaki ilişki çalışma sonuçlarına uyum sağlıyor mu?

Kaynak: 1, 2, 3

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Roma ayak tipi

1. Roma ayak tipi

İstatistiklere göre bu tip dünyanın en yaygın ayak şeklidir. Baş parmak en büyük boyuttadır ve ayak parmaklarının tümü düzdür. 

Bu ayak şekline sahip insanlar genellikle dışa dönük ve sosyaldir. Tek kelimeyle karizmatikler ve kamuoyunda konuşabilen, utanmayan iş adamları ve kadınlarıdır.

2. Kare ayak tipi

2. Kare ayak tipi

Bu tarz ayaklar, daha önce konuştuğumuz tipten daha az yaygındır. Ayak parmaklarının hepsi hemen hemen aynıdır ve ayağa genel bir kare / dikdörtgen şekli verir.

Pratik düşünürler ve zorlu durumlardan duygusallığa girmeden, soğuk kanlılıkla sıyrılmayı bilirler.

3. Yunan ayak tipi

3. Yunan ayak tipi

Bu şekil,ilk iki ayak tipinden daha yaygındır ve ikinci ayak parmağının en uzun olması ile karakterizedir. 

Bu ayak tipine sahip olanlar, motivasyon ve hevesli olma eğilimindedir ve sanatçı, sporcu olmaya yatkındırlar.

4. Gergin ayak tipi

4. Gergin ayak tipi

Bu ayaklar zayıf görünür ve ayak parmaklarının tümü en büyüğünden en küçüğüne doğru bir çizgi halinde ilerler. İkinci parmaktan itibaren parmaklar, baş parmaktan daha ayrıdır.

Bu ayak tipine sahip insanlar, huysuz ve düşüncesiz olma eğilimindedir. Aynı zamanda gizliliği, hayatlarındaki en önemli şeylerden biri olarak nitelendirmektedirler. Fakat böyle mutludurlar.

5. Serçe parmağını ayırma yetersizliği

5. Serçe parmağını ayırma yetersizliği

Küçük ayak parmağınızı ayırmanıza izin vermeyen tipte bir ayağa sahipseniz, değerler yapısı ve rutin size sadık bir arkadaştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Serçe parmağını ayırma yeteneği

6. Serçe parmağını ayırma yeteneği

Küçük parmağınızı ayırabiliyorsanız, bu sizin hayatınızda bir değişiklik aradığınız ve rutin şeylerden sıkıldığınız anlamına gelir. 

Küçük ayak parmağını ayırma yeteneğine sahip kişiler, heyecan verici ve plansız yaşama eğilimindedir.

7. Çok küçük serçe parmak

7. Çok küçük serçe parmak

Küçük parmağı ayağının yanında ufacık bir şekilde konumlanmış kişiler, genellikle isyankardır ve ne olursa olsun her şeyin planlandığı şekilde gitmesini isterler.

8. Boşluklu üçüncü parmak

8. Boşluklu üçüncü parmak

Bu tip ayaklar, kişinin iyi düzenlenmiş yapısını açıklar. Bu boşluğa sahip insanlar, duygularını normal yaşamlarından en iyi şekilde ayırma eğilimindedir. Oldukça zor bir görevi kolaylıkla halledebilirler ve anlaşılması kolay kişilerdir.

9. Yana yatmış üçüncü parmak

9. Yana yatmış üçüncü parmak

Eğer eğimli bir üçüncü ayak parmağınız varsa, bu, ileriyi planlamak ve her şeyin kontrolünde mükemmel olmak için yaşayan bir organizatör olduğunuz anlamına gelir.

10. İkinci ayak parmağında darlık

10. İkinci ayak parmağında darlık

İnce bir tabanın üzerinde geniş başlı bir ayak parmağına sahip kişiler, etkileyici ama bir o kadar da dengesiz olma eğilimindedirler. İnsanlarla çok iyi anlaşabilir fakat birden huysuz olup çekilmez hale gelebilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Savaşçı ayak tipi

11. Savaşçı ayak tipi

Eğer savaşçı ayak parmaklarınız varsa, dört ayak parmağınız neredeyse aynı ve baş parmağınız diğerlerinden daha uzundur.

Bu kişiler partilerin baş kahramanıdır ve her durumda oldukça tutkuludur.

12. Geniş parmak arası

12. Geniş parmak arası

Eğer geniş ayak parmaklarınız varsa, her zaman ayak parmaklarınız arasında çok fazla alanınız vardır ya da onları istediğiniz her an birbirinden kolayca uzaklaştırabilirsiniz.

Bu bir gezginin ayağıdır: Dolaşamazsanız bundan yakınırsınız ve sürekli olarak yeni, heyecan verici deneyimler istersiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
359
174
126
42
37
37
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın