Görüş Bildir
Haberler
Vizesiz mi Geziyorsun? Olsun! Seyahat Alışkanlıklarına Göre Psikolojin Ne Durumda?

Vizesiz mi Geziyorsun? Olsun! Seyahat Alışkanlıklarına Göre Psikolojin Ne Durumda?

Kıbırcık
01.11.2018 - 18:52 Son Güncelleme: 16.11.2018 - 17:15

Ne demiş Aşık Veysel 'Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece...'. İşte hepimizin gündüzlü geceli mutlaka seyahat ettiği ya da etmek zorunda kaldığı zamanlar olmuştur. Hiç bu seyahatlerin insanın psikolojisi üzerinde ne gibi etkilerinin olacağını düşündünüz mü?

Boş verin, düşünmeyin haydi teste... :)

1. İlk olarak en son ne zaman seyahate çıktığını merak ediyoruz!

2. Peki kısa bir yolculuk mu, yoksa uzun bir yolculuk mu?

3. Peki Avrupa’da hangi şehre gitmeyi düşünüyorsun?

4. Uzun bir seyahat deyince aklına ilk olarak bunlardan hangisi gelir?

5. Şimdi de bize yolculuk esnasında bunlardan en çok hangisini yaptığını söyle hadi!

6. Peki kendini en çok güvende hissettiğin seyahat şekli bunlardan hangisi?

7. Son olarak yolculuk esnasında seni en çok rahatsız eden şey bunlardan hangisi söyle hadi bize!

Kafan Allak Bullak Senin!

Beynindeki düşünceler arap saçına dönmüş resmen! Kafan o kadar karışmış ki ne yapacağını şaşırmış durumdasın. Bir türlü karar veremiyorsun. Bu kararsızlık da seni delirtiyor. Bilinçaltına yerleşmiş düşüncelerden kurtulamıyor, sürekli saçma sapan rüyalar görüyorsun. Biraz kafanı toplamanın, iyice düşünüp tartmanın zamanı gelmiş. Yalnız kalıp kendini toplarlayabileceğin bir tatile ihtiyacın var senin!

Psikolojik Delisin Sen!

Ne acayip bi' şeysin sen öyle! Biz senin kafanı anlamadık ne yalan söyleyelim, insanlar seni nasıl anlıyor biz anlamış değiliz. Mutluluktan havalara uçarken bir anda ağlamaya başlayacak bir potansiyelin var. Modunun bu kadar hızlı değişmesi normal değil :) Ama olsun sen de çok normal bi' insan değilsin zaten. Sana bir şey diyelim mi? Kendini hiç bozma, sen hiç olmazsa orijinal bir insansın ve seni insanlar böyle seviyor.

Psikolojin Kaya gibi Sağlam!

Mental olarak budist keşişler kadar sağlam bir zihnin ve psikolojin var. Düşünce ve kararların oldukça açık ve şeffaf. İnsanlarla ilişkilerinde de bu yüzden çok sağlıklı ve dengeli davranıyorsun. Gereksiz gördüğün hiç bir şeyi yapmıyor ve gerekli gördüklerinde ise kararlılık gösteriyorsun. Ne demişler zaten sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Senin de kafanın rahatlığı dış görünüşüne yansıyor. Pozitif enerji santrali gibi geziyorsun ortalıkta!

Devreleri Yakmak Üzeresin!

Kafandan dumanlar çıkmaya başlamış, yakacaksın beyni dikkat et! Bu kadar çok şeyi kafana takıp, hepsine aynı anda çözüm bulmaya çalışıyorsun da keçileri kaçırırsın bak, bizden demesi. Her şeyi kafana takma, hayat fıstık gibi tadını çıkar biraz ya. Gez, toz, eğlen kafanı dağıt... Ruhun gencecik, onu beyin parmaklıklarının ardına hapsetme.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
62
52
28
16
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Kafan Allak Bullak Senin! Beynindeki düşünceler arap saçına dönmüş resmen! Kafan o kadar karışmış ki ne yapacağını şaşırmış durumdasın. Bir türlü karar vere... Devamını Gör

SILA TRKMEN

Psikolojin Kaya gibi Sağlam!...... hee öyle olmalı

Nurcan Güneri

Psikolojik Delisin Sen!