Görüş Bildir
Haberler
VGM Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 2021 VGM Burs Başvuru Sonuçları Son Durum Ne?

VGM Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 2021 VGM Burs Başvuru Sonuçları Son Durum Ne?

Müge Kakşi
25.11.2021 - 21:53

Milyonlarca öğrenci Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğretim ve yükseköğrenim burs başvurularını tamamladı. Ortaöğretim öğrencileri 30Ekim'de VGM burs başvurularını tamamlarken, yükseköğrenim öğrencileri ise  başvurularını 15 Kasım'da tamamladı. Milyonlarca öğrenci başvuruların ardından VGM burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Ortaöğrenim ve üniversite VGM burs sonuçlarında son durum ne? VGM burs başvuru sonuçları açıklandı mı? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

VGM burs sonuçlarında son durum, öğrencilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Başvuru işlemlerini tamamlayan ortaöğrenim ve üniversite öğrencileri VGM burs başvuru sonuçlarının  ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 2021-2022 öğretim dönemi kapsamında Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) tarafından yükseköğrenim ve ortaöğrenim öğrencilerine ödenecek burs başvurularında gözler başvuru sonuçlarında. İşte VGM burs başvuru sonuçlarına dair son bilgiler...

VGM Burs Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

VGM Burs Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

VGM burs sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Burs başvuru, değerlendirme ve sonuç açıklama dönemlerine ilişkin tüm duyurular www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır.

Geçtiğimiz yıl VGM ortaöğrenim burs başvuru sonuçları 21 Kasım tarihinde açıklanmıştı. Bu sene ortaöğrenim burs başvuruları 30 Ekim'de, yükseköğrenim burs başvuruları ise 15 Kasım'da sona erdi.

Kurum tarafından yapılan açıklamada, 'yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından başlanacaktır. Yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacak olup konu ile ilgili tüm duyular yine www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır.' ifadeleri yer aldı.

VGM Bursları Nasıl Ödeniyor?

VGM Bursları Nasıl Ödeniyor?

Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları okullarının bulunduğu ilin bağlı olduğu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce ödenir. Öğrenciler ilgili Vakıflar Bölge Müdürlüğüne gerekli evraklar ile öğrenci adına açılmış banka hesap numaralarını belirtir banka dekontunu iletmelidirler. Öğrenci adına Vakıf Katılım Bankası’ndan hesap açılmalıdır. Eğer bulunulan yerde Vakıf Katılım Bankası Şubesi yoksa Ziraat Bankası Şube'sinden hesap açtırılabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın