Görüş Bildir
Haberler
VGM Burs Sonuçları Açıklandı mı? VGM Bursu Ne Kadar?

VGM Burs Sonuçları Açıklandı mı? VGM Bursu Ne Kadar?

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencileri için açmış olduğu burs başvuruları yakın zamanda tamamlandı. Vakıflar Genel Müdürlüğü adayların başvurularını detaylıca inceleyerek, öğrencilere burs desteği sağlıyor. Öğrenimleri süresince alacakları burs sayesinde öğrenciler, eğitim hayatlarını daha konforlu geçiriyorlar. Peki VGM bursu sonuçları ne zaman açıklanacak, burs ne kadar, sonuçlara nereden ulaşabiliriz? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğrencilerin eğitim masrafları günümüzde kendileri ve aileleri için büyük bir sorumluluğu beraberinde getiriyor. Bu sebeple öğrencilerin çoğu, vakıf, devlet ve kişi destekleri yani burslarıyla eğitim hayatını kolaylaştırmaya çalışıyor. Yeni eğitim-öğretim döneminin açılışı ve kayıtların sonlanmasının ardından burs başvuruları da başlamıştı. Vakıflar Genel Müdürlüğü bursu da bunlardan yalnızca biri.

VGM Burs başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Ancak burs başvuru, değerlendirme ve sonuç açıklama dönemlerine ilişkin tüm duyurular T.C.Vakıflar Genel Müdürlüğü üzerinden yapılacak.

VGM ortaöğrenim burs başvuru sonuçları geçtiğimiz yıl 21 Kasım tarihinde açıklanmıştı.

VGM Bursu Ne Kadar?

VGM Bursu Ne Kadar?

2021-2022 eğitim yılında eğitim yardımı/burs miktarlarında artış yapılmış olup ortaöğrenim eğitim yardımı aylık 100,00 TL, yükseköğrenim bursu aylık 400,00 TL, yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim bursu ise aylık 600,00 TL olarak belirlenmişti. Bu yıl için de VGM bursuna bir zam yapılması bekleniyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın