Görüş Bildir
Haberler
VGM Burs Sonuçları Açıklandı mı? VGM Burs Sonuçları Nasıl Sorgulanır? 2021 VGM Burs Başvuru Sonuçları...

VGM Burs Sonuçları Açıklandı mı? VGM Burs Sonuçları Nasıl Sorgulanır? 2021 VGM Burs Başvuru Sonuçları...

Vakıflar Genel Müdürlüğünün sitesinde yapılan açıklamada, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilen “Ortaöğrenim Eğitim Yardımları' ile üniversite öğrencilerine verilen “Yükseköğrenim Bursları' ve “Yabancı Uyruklu Öğrenci Yükseköğrenim Bursları” için başvuruların tamamlandığı belirtildi. Gözler şimdi VGM burs başvuru sonuçları için yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, VGM burs başvuru sonuçları açıklandı mı? VGM burs sonuçları nasıl sorgulanır? 2021-2022 VGM bursu ne kadar, kaç TL? İşte, VGM ortaöğrenim ve üniversite burs sonuçları ile ilgili ayrıntılı bilgiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

VGM burs sonuçlarında son durum, öğrencilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Başvuru işlemleri tamamlanan ortaöğrenim ve üniversite VGM burs başvuru sonuçları için yapılacak açıklamaya gözler çevrildi. 2021-2022 öğretim dönemi kapsamında Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) tarafından yükseköğrenim ve ortaöğrenim öğrencilerine ödenecek burs başvurularında, sonuçların ne zaman açıklanacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerce başvurularını tamamlayan öğrencilerin gözü sonuç tarihine çevrildi. Peki, VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs sonuçları açıklandı mı? İşte, VGM burs sonuçları ile ilgili detaylar.

VGM Sonuçları Açıklandı mı?

VGM Sonuçları Açıklandı mı?

VGM ortaöğrenim burs başvuru sonuçları henüz açıklanmadı.

Vakıflar Genel Müdürlüğünün sitesinde yapılan açıklamada '31.10.2021 tarihi itibariyle sona eren ortaöğrenim burs başvuruları için değerlendirme işlemleri devam etmektedir. Değerlendirme işlemleri tamamlandığında başvuru sonuçları www.vgm.gov.tr üzerinden açıklanarak, sorguya açılacaktır.' denidli.

VGM Burs Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

VGM Burs Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. VGM yükseköğretim bursu başvuruları KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirilmeye başlanacak. 

Vakıflar Genel Müdürlüğünün sitesinde yapılan açıklamada '16.11.2021 tarihi itibariyle sona eren yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından başlanacaktır. Yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacak olup konu ile ilgili tüm duyular yine www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır.' denildi.

Yabancı Uyruklu Öğrenci Yükseköğrenim Bursu Değerlendirme İşlemleri Başladı

Yabancı Uyruklu Öğrenci Yükseköğrenim Bursu Değerlendirme İşlemleri Başladı

Vakıflar Genel Müdürlüğünün sitesinde yapılan açıklamada '16.11.2021 tarihi itibariyle sona eren yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine başlanmış olup yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacaktır.' ifadeleri kullanıldı.

VGM Bursu Ne Kadar?

VGM Bursu Ne Kadar?

2021-2022 eğitim yılında eğitim yardımı/burs miktarlarında artış yapılmış olup ortaöğrenim eğitim yardımı aylık 100,00 TL, yükseköğrenim bursu aylık 400,00 TL, yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim bursu ise aylık 600,00 TL olarak belirlenmişti. Bu yıl için de VGM bursuna bir zam yapılması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın