Görüş Bildir
Haberler
Vahide Perçin Kimdir, Kaç Yaşında? Vahide Perçin Hangi Yapımlarda Rol Aldı?

Vahide Perçin Kimdir, Kaç Yaşında? Vahide Perçin Hangi Yapımlarda Rol Aldı?

Özge Tepe
11.05.2022 - 12:34

Bir dönemin popüler dizisi Adını Feriha Koydum'un Zehra Anne'si Vahide Perçin, yeni bir dizide başrol oynama haberleri ile gündeme geldi. Oyuncuyu yakından takip edenler 'Vahide Perçin kimdir, kaç yaşında? Vahide Perçin hangi yapımlarda rol aldı?' şeklinde araştırmalar yapmaya başladı. Başarılı kariyer hayatıyla pek çok dizide ve filmde başrol oyunculuğu ve yardımcı oyunculuk yapan Vahide Perçin'in yaşamını sizler için derledik. İçeriğin devamını okuyabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vahide Perçin Kimdir?

Vahide Perçin Kimdir?

Vahide Perçin, 13 Haziran 1965 tarihinde doğdu. İzmir doğumlu olan Türk tiyatro, dizi ve film oyuncusu Perçin, şu anda 56 yaşında.

Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Vahide Perçin'in babası kamyon şoförü; annesi ise ev hanımıdır.

Perçin, lisede grafik okumuş, üniversitede ise İktisat Fakültesine girmiştir. Bu dönemde aklı oyunculukta olduğundan Dokuz Eylül Üniversitesinin Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünün sınavlarına girmiş ve kazanmıştır.

Bu bölümü okul birincisi olarak bitirmiştir. En büyük desteği ise hocası Özdemir Nutku'dan almıştır.

Okuldan mezun olunca Ankara'ya giden Vahide Perçin, AST'ye girmiş; daha sonra Devlet Tiyatrosunun teklifini kabul ederek Adana'ya gitmiştir.

Vahide Perçin'in Kariyeri

Vahide Perçin'in Kariyeri

Vahide Perçin, 2003'te yayımlanan Bir İstanbul Masalı isimli dizide rol almaya başlamıştır. Bu rolüyle televizyon dünyasına ilk adımı atmıştır.

Bu sırada 1991 yılında evlendiği Altan Gördüm ile beraberdir. Bu evliliğinden 1994 yılında dünyaya getirdiği Alize isminde bir kızı vardır.

Süreç boyunca birçok dizide rol alan Vahide Perçin, eşinin soyadını almış ve Vahide Gördüm ismini kullanmaya başlamıştır.

Adını Feriha Koydum dizisinde rol aldığı sırada meme kanserine yakalanan oyuncu diziden çıkmış ve tedavi olmuştur. 2013 yılında ise eşinden ayrılmıştır.

Vahide Perçin Hangi Yapımlarda Rol Aldı?

Vahide Perçin Hangi Yapımlarda Rol Aldı?

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın