Görüş Bildir
Haberler
Uzaylılar Hakkında Sıkıntı Yaratan 7 Konu

Uzaylılar Hakkında Sıkıntı Yaratan 7 Konu

diazepam
02.09.2014 - 12:09 Son Güncelleme: 30.11.2014 - 13:09

Yıllardır gelip gidiyorlar, uçuyorlar, insan kaçırıp çip takıyorlar, peki ne faydalarını gördük? Bir selam vermişlikleri mi var? Merhaba deyip, bir çayımızı içmişlikleri mi var? Nedir bu uzaylıların derdi, uçup uçup gidiyorlar, görünüp kayboluyorlar. Nedir sıkıntıları, nedir problemleri, ne istiyorlar? Nereden buluyor bu uzaylılar biz mutsuzken gülünecek şeyleri ?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hiç direkt iletişime geçmemeleri

1. Hiç direkt iletişime geçmemeleri

Ben kendimi bildim bileli ufonun biri gidiyor biri geliyor. Hatta ta Aztek, Maya, vb. uygarlıklar zamanından kalma resimlerde, oymalarda, kabartmalarda ufo, astronot, vs. benzeri çizimler var. Demek ki bu arkadaşlar bayağı uzun süredir bizi ziyaret ediyor, peki neden hiç 'selam' vermiyorlar. Yani hayvan olsa bu kadar sürede dile gelir, selam verir, hal hatır sorardı. Bu kadar yabanlık neden? Yıllardır gelip gidiyorsunuz, hatta adam kaçırdığınız bile oluyor, geri zekalı falan mısınız ki halan insanoğlu hakkında gerekli verileri toplayamadınız? Lise öğrencisine dönem ödevi versek çoktan iletişime geçip, iletişim kanallarının hepsini açmıştı ama yüzlerce yıl oldu hala 'merhaba' demeyi beceremiyorsunuz.

Teknolojiniz belki almış yürümüş ama kusura bakma insanlığınızı kaybetmişsiniz. Mal gibi gelin, uçup uçup gidin anca. Hayır, sizi oralardan ödenek verip de buralara yollayanlar da mı sormuyor 'olm 200 yıldır ne bok yiyorsunuz siz oralarda?' diye. Yazık.

2. Hiçbir şey almadan sürekli avare gibi dönüp durmaları

2. Hiçbir şey almadan sürekli avare gibi dönüp durmaları

Dünya'dan ne bir ağaç eksiliyor, ne bir maden, ne su, ne hava. Yüz yıllardır gelip gitmelerinizde bir iki insan kaçırma hikayesi dışında elle tutulur bir şey yok. Anı diye bir parça bir şey bile almıyorsunuz, onu geçtim bir yere konmuşluğunuz yok ya. Bak biz Ay olsun, Mars olsun yardırıyoruz. Bulduğumuz yere hemen inmenin, örnek toplamanın derdine düşüyoruz, siz ne meraksız, ne ürkek bir yaratık çıktınız gerçekten anlamıyorum. Altın var, demir, bakır, çinko, alüminyum, değerli taşlar, cevherler var, su var yahu, H2O var, hiç mi merak etmiyorsunuz, hiç mi bir işimize yarar mı acaba diye düşünmüyorsunuz? Milyon ışık yılı uzaktan gelmesini biliyorsun, havada iki tur atıp gidiyorsun, cidden siz o teknolojiye nasıl ulaştınız merak içindeyim. 

Yahu ağaç var ağaç, kereviz, ıspanak, mandalina, portakal var, bir tadına bak be ruhsuz!

3. Yıllardır uçan daire teknolojisinin yerinde sayması

3. Yıllardır uçan daire teknolojisinin yerinde sayması

Bir dairedir aldı yürüyor. Böyle havada durmalar, anında ışık hızına ulaşmalar falan ama iki yüz yıldır zerre gelişme, ilerleme, yenilik yok. Yani aslında teknolojiniz çok yavaş ilerliyor ama nasıl bulmuşsanız bir uçan daire olayı bulmuşsunuz yıllardır ekmeğini yiyorsunuz. İn aşağı, bize de öğret, dost olalım gidip gelelim birbirimize, ama yok kendi bulduğun teknoloji ile, yıllardır üstüne bir şey katmadan bizim semalarımızda artist artist dolaşıyorsun. Ya belki senin ilacın bizde bizimki de sizde, bunu gör artık. 

Kime laf anlatıyorum onu da bilmiyorum, siz kimin kuklasısınız ya, kimin?

4. Herhangi bir mesaj yollama çabasına dahi girmemeleri

4. Herhangi bir mesaj yollama çabasına dahi girmemeleri

Yıllar önce Dünya'ya ilk gelen aracınıza köpek bağlasaydınız, bugün o köpek dil öğrenir bizimle iletişim kurmaya çalışırdı. Ama siz nasıl bir serseriliğin, uçarılığın ürünüyseniz artık ne selam var ne sabah. Ya bak ürkek bir tür olabilirsiniz, boyunuz falan küçüktür, zamanında bir iki denemeniz olmuş zarar görmüş olabilirsiniz. Biz de bu uzay yolunda çok kayıplar verdik, ne teleskoplar, ne araçlar, ne mekikler gitti, heba oldu. Ama vazgeçmedik, en azından NASA vazgeçmedi be gülüm. Sen kafan yarıldı diye tırım tırım kaçıyorsan gerçekten ayıp ediyorsun. Her toplumun içinde iyi var kötü var, sen kötüye denk geldin diye yüz yıllardır kaçman gerçekten büyük andavallık.

Ya hiç olmadı uzaktan bir mesaj at, bir iki frekans yolla, buradayım de. Ruh hastası mısınız arkadaşım?

5. Sürekli birilerini kaçırıp çip takma gayretleri

5. Sürekli birilerini kaçırıp çip takma gayretleri

İşte en büyük terbiyesizliğiniz bu! Selam verme, kaynaklarımızı sömürme, istila etmeye çalışma, kısacası yüzümüze bakmaya yüzün olmasın ama sinsi gibi, terbiyesiz gibi gece uykusundan insan kaçır, beyinlerini ele geçir, çip falan tak. Milyon ışık yılı uzaktan gelip yapabildiğinin en iyisi bu mu? Çip mi yani? Bizde de var çip teknolojisi, yani uçan dairenin yanında kullandığın diğer teknoloji çip mi? Ee n'oluyor çip takınca, bilgi mi topluyorsun hakkımızda? 500 yıl geçmiş hala toplayamadın mı bir şeyler?

Sende bu moronluk oldukça hepimize çip taksan bi bok öğreneceğin yok, uç sen uç, gökyüzünde döne döne, ışık saça saça uç, embesil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünyayı istila etmemeleri

6. Dünyayı istila etmemeleri

Bunu bari yap! Hiçbir şey yapmıyorsun, sesin soluğun çıkmıyor, iletişime kapalı bir yapın var, belli ki utangaç, narin, çekingen birisin, o zaman istila et bizi arkadaşım. Saldır bize, göğüs göğüse vuruşalım, macera olsun, aksiyon olsun. Nedir, ne değildir görelim, boyumuzun ölçüsünü alalım. Be ruh hastası, be meraksız yaratık SALDIR artık, vur tüm gücünle Dünya'nın böğrüne, vur ki bilelim oradasın, vur ki görelim nesin, necisin. 

VUR JOKER VUR!

7. Çocuk gibi garip garip işaretler çizmeleri

7. Çocuk gibi garip garip işaretler çizmeleri

Son zamanlarda bu tuhaflığınız peyda oldu. Tarlaya, dağa bayıra işaret çiziyorsunuz. Daireler ki bu daire sevdanız nedir onu hiç bilmiyorum, kareler, sonsuz çizgiler falan. Nedir yani derdiniz bizi merak içinde koymak mı? Böyle böyle bizi sinir hastası edip, öyle mi istila edeceksiniz? Bizi yemeniz için beynimizin yanması mı gerekiyor? Arkadaşım sinsi sinsi bizi marine mi ediyorsunuz? Kabahat bizde ki o çizimlerinizi bir gecede yakmıyor, inceliyoruz. Belli ki çocukça, ergence bir şeyler peşindesiniz, biz de buna prim veriyoruz. Dünya tuval siz de ressamsınız anladık, bravo size, tebrikler, üç yüz yıllık yoldan resim çizmeye gelin tabi, aferin.

Bonus: Hep belli ülkeleri tercih etmeleri

Bonus: Hep belli ülkeleri tercih etmeleri

NASA orada diye mi paso Amerika'ya gidiyorsunuz? Neden sizi hiç Afganistan'da göremiyoruz birader? Yemen, Umman, Kamboçya, İzlanda işine gelmiyor mu? Sırf şekilsin uzaylı sırf ŞE-KİL!!!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
121
52
41
28
22
20