Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin Egzersiz Sırları

Ünlülerin Egzersiz Sırları

Pegarose
09.05.2014 - 20:21 Son Güncelleme: 09.05.2014 - 21:41

Ünlülerin Egzersiz Sırları

Hep formunda olan ünlülerin en büyük sırları tahmin edebileceğiniz gibi spora olan düşkünlükleri. Peki ama kim, hangi egzersiz yöntemini tercih ediyor ve ne kadar uyguluyor? Pegarose.com sizi ünlü yıldızların spor salonuna götürüyor. İşte ünlülerin zayıf kalma sırları ve tercih ettikleri sporlar…

Kate Middleton

Kate Middleton’ın izinden gitmek, bir prenses fiziğine sahip olmak demek. Yapmanız gereken, egzersiz topu ile dambıl sahibi olmak ve spora 60 dakika ayırmak. Her gün bir saat çökme (squat) hareketi, kol egzersizi ve mekik hareketini içeren bir egzersiz kombinasyonu yapmak.

Gwyneth Paltrow

İkin çocuk annesi olan oyuncu, ikinci çocuğunu dünyaya getirdikten sonra kilo vermekte biraz zorlandı ama bir antrenör eşliğinde özel bir egzersiz çalışmasıyla kilolarından kurtuldu. Gwyneth Paltrow sporu eğlenceyle birleştirmeyi seviyor. Dans etmekten büyük keyif aldığını söyleyen oyuncu, kız arkadaşlarıyla diskoya gittiğini ve Michael Jackson klasikleri eşliğinde dans ederek hem stres hem de ter attığını söylüyor. Bu tarzı sevdik doğrusu!

Natalie Portman

Siyah Kuğu (Black Swan) filminde bir balerini canlandıran Portman, bu role hazırlanırken haftanın altı günü, günde beş saat bale çalışması yaptı. Azmine hayranız! Aynı zamanda formda kalmak için mat üzerinde yer hareketleri ve kardiyo yaparak kaslarını güçlendirdi.

Cameron Diaz

Cameron Diaz tam bir spor insanı! Sörften tutun da pilatese, koşuya ve yürüyüşe kadar her tür egzersizi yapıyor. Diaz’ın egzersiz sırlarını paylaştığı bir kitabı bile var.

Jessica Biel

Jessica Biel, bale ile aşk yaşıyor adeta. Zarif vücudunu baleye borçlu! Sadece bununla yetinmiyor. Spor eğitmeni eşliğinde yoga ve tırmanma sporları yapıyor.

Naomi Watts

Naomi Watss, harika poposunu ve incecik belini özel bir egzersiz programına borçlu. Pilates topu üzerine uzanıp diziyle göğsüne doğru tekme hareketi yapıyor. Siz de deneyin. 20 tekrardan sonra poponuzda yanma hissedeceksiniz.

Victoria Beckham

Fit vücuduyla her zaman göz dolduran Victoria Beckham, kişisel egzersiz koçu Mandy Ingber’ün yogalazofi denilen tekniği ile çalışıyor. Yogalazofi, egzersiz ile gerilme hareketlerini, duygusal enerji kanalı ile kombine eden bir spor türü.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon, gün aşırı yürüyüş ve koşu yapıyor. Bunun dışında spor hocası eşliğinde koşu, yoga ve pedal çevirme egzersizlerinden oluşan bir özel program da uyguluyor.

Megan Fox

Megan Fox tam bir spor tutkunu. Uyguladığı egzersiz programında en az beş dakika kardiyo ile ısınma, beş dakika dinlenme şeklinde başlıyor spora. Sonra üst beden hareketleri ile karın sıkılaştırıcı hareketler ve dinlenme şeklinde bir program uyguluyor.

Beyonce

Ünlülerin spor eğitmeni olarak bilinen Marco Borges’in Power Moves felsefesine dayanan bir programını uygulayan Beyonce, böylece aynı anda birden fazla kas grubunun çalışmasını sağladı. İnterval (aralıklı) egzersiz yaparak, yani koşu bandında birbirini izleyen şekilde hızlı koşu ve normal koşu yaparak daha kısa sürede daha fazla kalori yaktı. Beyonce birkaç dakikası dahi olduğunu bilse, nerede olduğu fark etmeden, fazladan kalori yakmasını sağlayacak çömelme, zıplama, şınav hareketleri yapabiliyor. Azmine hayran olmamak elde değil!

Kelly Osbourne 

Kelly Osbourne’un düzenli fitness başarısının sırrı, son zamanların popüler egzersizi “bar yöntemi”ni tercih etmesi. Vücudu sıkılaştırıcı bu metot, yoğunlaştırılmış bale ve pilates karışımı egzersiz anlamına geliyor. Osbourne, 2010 yılından bu yana, haftada üç kez, 60’ar dakikalık antrenmanlara katılıyor. Bar yöntemi, beli inceltip, bacak kaslarını sıkılaştırıyor. Bu egzersizi yaptığından beri Osbourne şimdiye kadarki en iyi vücut şekline sahip.

Jennifer Hudson

Hudson’a göre kilo verme hedefinde motivasyonunuz için en etkili şey, kötü yiyeceklerden kaçınmak. Diğer önemli mesele de dayanıklılığı artırmak, yani vücuda kas eklemek ve hareketli olmayı sürdürmek. Hudson, “İstediğim kilodayım. Ama hep ‘Daha fazla kilo verme, bitir şunu’ dediklerini duyuyorum. İnsanlar benim hala kilo vermekte olduğum izlenimini sürdürüyorlar ama ben kilo vermiyorum” diyor. Şimdi kilosundan memnun olan Hudson, hala düzenli olarak kardiyo egzersizi yapıyor ve tartıdaki kilosunu korumaya devam ediyor. Siz de Hudson gibi hedeflediğiniz kilodaysanız, haftada iki ya da üç kez spor yapmaya devam edin.

Kaynak: http://www.pegarose.com/unlulerin-egz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın