Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerden Aşı Kampanyası: 'Filmin Sonunu Değiştirelim'

Ünlülerden Aşı Kampanyası: 'Filmin Sonunu Değiştirelim'

Sağlık Bakanlığınca COVID-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için sanatçılar Şener Şen, Haluk Bilginer, Cem Yılmaz ve Ezgi Mola ile Dr. Mehmet Öz’ün yer aldığı kamu spotları hazırlandı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

“Kolları Sıvıyoruz”

“Kolları Sıvıyoruz”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Kolları sıvıyoruz” sloganıyla yürütülen aşı kampanyası kapsamında hazırlanan videoları Twitter hesabından paylaştı. Aşılanmanın önemine vurgu yapan ünlü isimler “Kolları sıvıyoruz” dedi. Ünlü isimler videolarda vatandaşlara seslenirken “Hepimiz biliyoruz ki salgın hastalıkları kontrol altına alabilmenin en etkili yolu, dün olduğu gibi bugün de aşıdır. Tedbirler ve aşıyla COVID-19’u aşıyoruz. Sağlığımız için kolları sıvıyoruz” mesajını verdi. Kamu spotlarının televizyon kanallarında gösterileceği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne Dediler?

Ne Dediler?

Şener Şen: “Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşmamız için, normal hayatımıza geri dönmemiz için siz de mutlaka aşınızı yaptırın.”

Haluk Bilginer: “Aşıyla pandemi son bulacak, perdelerimiz yine açılacak. Bugün alkışlar bize değil, hepimizin sağlığını koruyarak aşı olanlara…”

Ezgi Mola: “Bu kadarı ancak filmlerde olur dediğimiz birçok şeyi pandemi döneminde yaşadık. Ancak filmin sonunu değiştirmek bizim elimizde. Aşımızı olalım, hayatımıza kaldığımız yerden sağlıkla devam edelim.”

Dr. Mehmet Öz: “Pandeminin sonunu getirmek ve geleceğe sağlıklı bakmak için mutlaka aşı olalım.” 

Cem Yılmaz: “Birazdan söyleyeceklerim size komik gelmeyebilir ama yüzünüzü güldürecek. Koronavirüsün şakası yok ama çaresi var. Sağlıklı günlerimize hemen geri dönebilmek için lütfen aşılarımızı olalım. Olur mu.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın