Görüş Bildir
Haberler
Üniversite Yıllarınızın Yaşamınız Boyunca Geçirdiğiniz En Güzel Yılları Olduğunun 13 Kanıtı

Üniversite Yıllarınızın Yaşamınız Boyunca Geçirdiğiniz En Güzel Yılları Olduğunun 13 Kanıtı

Zahide Işık
24.07.2018 - 19:11

1. İlk yılımızdan başlayalım. Hazırlık yılı hem çok gergin hem de eğlencelidir. Yeni ortam, yeni arkadaşlar ve yabancı bir dil. Ders esnasında hoca bana soru sormasın diye ders dinleyemediğiniz durumlar yaşadınız. Çok iyi anlıyoruz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Siz ne kadar hocadan kaçmaya çalışsanız da o, sizi korktuğunuzda etrafa yaydığınız enerji sayesinde bulacaktır. Kaçış yok :)

3. Yakalandınız ve İngilizce konuşmak zorundasınız. Ama ne kadar Kraliçe Elizabeth gibi İngilizce konuşsanız da size kal gelme olasılığı yüksektir :)

4. İlk başlarda zorlansanız da hazırlık sınıfı eğlencelidir ve göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Artık ana konuya gelirsiniz. Derslerden sıkılmalar, arkadaşlarla takılmalar başlar :)

5. Bu noktada çeşit çeşit arkadaşlıklar edinirsiniz. Bir de kalabalık bir yurtta kalıyorsanız durum ilginç bir hal alabilir :)

6. İlginç derken tam anlamıyla ilginçlikten bahsediyoruz. Su ısıtıcı da makarna ya da Bülent Ersoy usulü sucuklar aç kalınca başvurulan yöntemlerdendir :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Yemek konusuna değinmişken, okul hayatınız boyunca yemek konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz bu sizi yaratıcı çözümler bulmaya itebilir ama tavuk döner-ayran ikilisini de sakın bir kenara atmayın. İçindeki malzemelerin neler olabileceğini düşünmeden gömün gitsin :)

8. Yemek konusuna gelmişken makarnadan bahsetmeden olmaz. Makarna üniversiteli için en önemli besin kaynağıdır. Her türlüsünü, her pişirme yöntemini denemişsinizdir. Mezun olduğunuzda muhtemelen hayatınıza makarna yer edinmez çünkü hayatınızın küçük çaplı Survivor'unda yeterince tükettiniz :)

9. Bir de yurttaki yoğunluk yüzünden olmayasıca internet. Genç yaşta ruh hastası yapan internet :)

10. İyiden iyiye alıştığınız zaman tabi bir de ikili ilişkiler hayatınıza girecektir. Kafeteryada oturup okulun en yakışıklısını/güzelini kesmeye başlayacaksınız. Artık sizin için av mevsimi başladı :)

11. Platonik aşka düşerseniz dünyanın en dertli insanı olabilme potansiyeline sahip olabilirsiniz. Oda arkadaşlarınızla aşık olduğunuz kişinin kaç tane kirpiği olduğu hakkında sabaha kadar bile konuşabilirsiniz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Bazen günlerce yemek yemeyi bile unutarak oyunun kölesi olduğunuz günleri de mutlaka yaşayacaksınız :)

13. Bir de sevdiceğiniz gözünüzün önünde başkasına aşık olursa! Artık en yakın arkadaşlarınız Orhan Gencebay, Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur :)

14. Bu durumun üstesinden gelebilmenizi sağlayan, size aile olan elbette en yakın arkadaşlarınız olacaktır. Üniversitenin size kattığı eşsiz donanım dışında en değerli şey arkadaşlarınız olacaktır. Hatırladıkça güleceğiniz, aynı zamanda burnunuzun direğini sızlatacak anılar kalacaktır geriye...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın