Görüş Bildir
Haberler
Umutsuz Aşık Al Pacino

Umutsuz Aşık Al Pacino

Ulaş
17.08.2015 - 17:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Oscar ödüllü aktör Al Pacino, son filmi 'Hayallerimdeki Kadın'da umutsuz bir aşığı canlandırıyor. Pacino'nun canlandırdığı Angelo karakteri, kırk yıldır aynı kadına aşık bir çilingir.

Bir çilingir düşünün ki en sağlam kilitleri kendi ruhuna vurmuş ve anahtarlarını hiç kimsenin bulamayacağı derin, dipsiz yerlere saklamış. Manglehorn, küçük kasabasında kendi kabuğuna çekilmiş, kalbinin kapılarını görünmez kilitlerle sıkı sıkıya kapatmış yalnız bir adamdır. Elinde kedisi ve arkasında anahtarlarıyla çilingirlik yapan Angelo Manglehorn için hayat, günleri doldurulması gereken bir formalite gibidir.

Al Pacino'nun canlandırdığı Manglehorn karakteri, kırk yıldır aynı kadını umutsuz bir aşkla seven, bütün hayatı anahtarları ve kedisi olan bir adamdır. Onu bu sertleşmiş kabuğundan çıkarmak ve bir kalbi olduğunu yeniden hatırlatmak ise Dawn karakterine düşecektir. Holly Hunter'ın canlandırdığı Dawn, kırılgan ve naif bir kalbe sahip, tipik kasabalı bir kadındır.

onedio.com

Türkçe'te 'Hayallerimdeki Kadın' adıyla tercüme edilen ve 21 Ağustos'ta gösterime girecek olan Manglehorn filminin yönetmenliğini bağımsız sinemanın sevilen ismi David Gordon Green üstleniyor. Al Pacino ve Holly Hunter'a Harmony Korine ve Chris Messina eşlik ediyor.

Yönetmen David Gordon Green'i daha önce 'Prince Avalanche' ve 'George Washington' filmlerinden tanıyanlar olabileceği gibi kendisi çizgisinin biraz dışına taştığı 'Pineapple Express (Üşütük Kafalar)' filmiyle de tanınıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
AL PACİNO

Babayı bekliyoruz