Görüş Bildir
Haberler
Ümitcan Uygun ile Babası Durak Uygun Hakkında Yeni Bir İddianame Hazırlandı

Ümitcan Uygun ile Babası Durak Uygun Hakkında Yeni Bir İddianame Hazırlandı

Ankara'da evinde ölü bulunan Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen ve babası Mehmet Esen'e yönelik sözleri nedeniyle Ümitcan Uygun ile babası Durak Uygun hakkında, 'kişinin hatırasına hakaret' suçundan iddianame düzenlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümüyle ilgili hakkında yürütülen soruşturma sürerken, uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan Ümitcan Uygun, kızının ölümüyle ilgili kendisini suçlayan Mehmet Esen'e yönelik suçlamalarda bulundu. Ümitcan Uygun ve babası Durak Uygun, Mehmet Esen'in, kızına cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Bunun üzerine Mehmet Esen'in avukatı, baba ve oğlu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

'Kişinin hatırasına hakaret'

'Kişinin hatırasına hakaret'

Savcılık soruşturmasını tamamlayarak Ümitcan Uygun ve babası Durak Uygun hakkında, 'kişinin hatırasına hakaret' ve 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçlarından iddianame düzenledi. Ankara Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, Ümitcan Uygun ve Durak Uygun'un kişinin hatırasına alenen hakaret suçlarını işlediği hususunda kamu davası açılabilmesi için yeterli şüphe oluştuğu belirtildi.

7 aydan 4,5 yıla kadar hapis

7 aydan 4,5 yıla kadar hapis

Ayrıca şüphelilerin üzerine atılı suçun uzlaşmaya tabi suçlardan olduğu, dosya arasında bulunan uzlaştırmacı raporuna göre, tarafların uzlaşamadıkları, buna göre şüpheliler hakkında üzerine atılı suçtan kamu davası açılmasının gerekli olduğu kaydedildi. Baba ve oğlu hakkında 7 aydan 4,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
14
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ersaglamnihat

Tipe bak amk kekosu. Koskoca devlet iki tane barzoya ceza veremiyor. Ama sorsan kabile devleti değiliz. Aynen kanka kabile bile değiliz en azından onlarda ku... Devamını Gör

Dexfall

Mordor'un Orkları bile bunlardan daha medeni görünüyor mk

rans

yani 5 yıldan az olup kararın açıklanmasını sonraya bırakarak salınıverecekler.