Görüş Bildir
Haberler
Üçüncü ‘Black Mirror’ Sezonundan İlk Fotoğraflar Görücüye Çıktı

Üçüncü ‘Black Mirror’ Sezonundan İlk Fotoğraflar Görücüye Çıktı

Ulaş
20.08.2016 - 11:42

21 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak ve altı bölümden oluşacak üçüncü Black Mirror sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dizinin yeni sezonunda Owen Harris ve Joe Wright’ın yönetmenliğini üstlendiği iki bölümden ilk fotoğraflar görücüye çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Toronto Uluslararası Film Festivali kapsamında galasını yapacak söz konusu iki bölüm, “San Junipero” ve “Nosedive” isimlerini taşıyor. Dizinin ikinci sezonunda da bir bölümün yönetmenliğini üstlenen Owen Harris’in çektiği “San Junipero”, yeni sezonun ilk bölümü olacak.

Söz konusu bölümde Mackenzie Davis ve Gugu Mbatha-Raw başrollerde yer alıyor ve fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla dizi söz konusu bölümde 80’lere gidiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmenliğini Joe Wright’ın üstlendiği “Nosedive” bölümünde ise Bryce Dallas Howard ve Alice Eve, başrollerde karşımıza çıkacak.

Senaryosu Parks and Recreation‘ın yaratıcısı Michael Shur tarafından yazılmış olan bölümden yayınlanan ilk fotoğraflar, yine modern bağımlılıkların vurgulandığı bir Black Mirror bölümüne işaret ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
54
14
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Urgunta Biotar

Gel tabi artık.

Setenay Pekşen

Dizinin 3 bölümünü peş peşe izleyip de "beynim yandı" diyenlere soruyorum. Tam olarak hangi kısımda beyniniz yanıyor? Çok da ilginç şeyler olmuyor, ben pek i... Devamını Gör