Görüş Bildir
Haberler
Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu Korona Oldu, Dizi Çekimleri Durdu! İşte Detaylar...

Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu Korona Oldu, Dizi Çekimleri Durdu! İşte Detaylar...

Show TV pazartesi akşamları 20.00'da yayınlanan dizisi Üç Kuruş'un başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, koronavirüse yakalandı. Sette başka koronavirüs vakalarının da çıkması dizi çekimi ertelenmesine sebep oldu. Kanalın sevilen yapımı olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Üç Kuruş'un başrollerşinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Nesrin Cavadzade yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Zafer Algöz, Nursel Köse gibi başarılı isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi yayınlandığı ilk günden beri kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Yeni yıl nedeniyle ekranlara ara verilen dizinin yayınlanan son bölümü 27 Aralık Pazartesi akşamı ekranlara gelmişti. Şimdilerde ise Üç Kuruş'un setinde koronavirüs krizi yaşanmaya başladı.

Sette Koronavirüs Vakaları Seti Erteletti!

Sette Koronavirüs Vakaları Seti Erteletti!

Üç Kuruş'un başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu'nun koronavirüse yakalandığını belli olmuştu. Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad'ın yazdığı dizinin iki yönetmeninin de koronaya yakalandığı ortaya çıktı. Setteki artan korona vakalarının ardından Üç Kuruş'un dizi çekimleri ertelendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın