Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Galler Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Türkiye Galler Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Sunay Korkmaz
14.06.2021 - 10:56

Avrupa Şampiyonası (Euro 2020) ikinci maçında A Milli Takımımız Galşler ile karşı karşıya gelecek. 10 Haziran Cuma günü İtalya ile oynadığımız maçtan yenilgi ile ayrılan A Milliler için bu maç hayati önem taşıyor. Türkiye Galler karşılaşmasından galip olarak ayrılması halinde gruptaki şansını sürdürecek, mağlubiyet durumunda ise şans yüzdesini düşürmüş olacak. Peki, Türkiye Galler Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Galler Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Türkiye Galler Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Türkiye, Galler karşısında turnuvadaki ikinci maçına çıkacak. 16 Haziran Çarşamba günü saat 19.00'da başlayacak olan mücadele, TRT 1 kanalından canlı izlenebilecek.

A Milli Takım Bakü'de İlk Antrenmanını Gerçekleştirdi

A Milli Takım Bakü'de İlk Antrenmanını Gerçekleştirdi

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu ikinci maçında 16 Haziran Çarşamba günü Galler ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı, dün akşam Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Ay-yıldızlı ekibin, Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'nün maçlarına ev sahipliği yapan Bakcell Arena'da teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanının ilk 20 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Milli takımda fizyoterapist eşliğinde salonda çalışan Çağlar Söyüncü ve Umut Meraş idmanda yer almadı.

Şenol Güneş, antrenman öncesinde oyuncuların saha ortasında toplayarak bir süre konuştu.

Isınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan oyuncular, çift kale el topu oynadılar. Oldukça neşeli geçen bu bölümün ardından, ikişerli gruplara ayrılan oyuncular el ele tutuşarak, minyatür kalelere gol çalışması gerçekleştirdiler. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Galler maçının taktik çalışmasının gerçekleştirildiği belirtildi.

A Milli Takım, hazırlıklarını bugün gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın