Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Bunu Konuşuyor! Merve Taşkın: "Ayda 100 Bin Dolar Kazanıyorum, Hedefim ise 1 Milyon Dolar"

etiket Türkiye Bunu Konuşuyor! Merve Taşkın: "Ayda 100 Bin Dolar Kazanıyorum, Hedefim ise 1 Milyon Dolar"

Pelin Çini
18.09.2023 - 18:21 Son Güncelleme: 19.09.2023 - 20:50

'Bazen hayat sizin canınızı öyle bir yakar ki ateşin ta kendisi olursunuz.' Merve Taşkın'ın bir video röportajını izlerken içimden geçen cümle tam da bu idi.  

Babasını henüz iki yaşındayken bir cinayete kurban vermiş ve bu gerçekle seneler sonra yüzleşebilmiş bir kız çocuğu. 

Şimdi ise cesur bir bir internet fenomeni. Çok nefret edilen, çok takip edilen ve bir şekilde günah keçisi ilan edilip toplumun ahlakını bozmakla suçlanan biri...

Son yazdığım cümle bana ironik geliyor. Zira köpeklere dahi tecavüz edilen bir coğrafyada HER ŞEYİN TEK suçlusu bu genç kadın olamaz. Yani Merve Onlyfans hesabını kapatırsa bütün ahlaksızlıkların son bulacağını sanmıyorum. Ben onu tanımak istedim. Çok büyük hayalleri var. Sorulan sorulara ÇOK SANSÜRSÜZ cevap verdi.  Ben yazarken ürktüm, o bunun içinde yaşıyor...  

Merak edenler ilk bölüm aşağıda. Röportajın devamı iki gün sonra.

İçeriğin Devamı Aşağıda

-Biz seni ilk ne zaman, nerede tanıdık? Nasıl "ünlü" oldun?

-Biz seni ilk ne zaman, nerede tanıdık? Nasıl "ünlü" oldun?

Tek bir şeyle tanındım diyemiyorum çünkü gündem olacak çok şey yaptım. İlk haberlere çıkma nedenim Beşiktaş-Porto maçı hakkında attığım tweetdi. Beşiktaş kazanırsa 'Mememe beşiktaş yazıp atarım' dedim. Futboldan anlamam, etkileşim olur diye yazdım ama şansıma Beşiktaş kazandı ve sözümde durmak zorunda kaldım. Ertesi gün hayatımda ilk defa gazetelere ve haber sitelerine çıktım. 

-Ekşi sözlükte en kibar özetiyle 'memeleriyle ünlü oldu' denmiş. İnternette hakkında yazılan kötü yorumlar umurunda mı? Nasıl alıştın bu linç meselesine? 

Memeleriyle ünlü oldu kısmına katılmıyorum. Tabii ki onların da etkisi var ama sebep sadece memelerim olsaydı her memesi olan kadının ünlü olması gerekirdi. Nasıl Instagram'a her dekolteli fotoğraf atan kadınının bu kadar takipçisi olmuyorsa bu da öyle bir mesele. İnsanın yaydığı enerji, karakteri, zekası ve aurası da etkili. 

Linç meselesine gelince. Ben kötü yorumlardan rahatsız olmuyorum, aksine onlara minnettarım çünkü beni motive ediyorlar. Ben küçükken ailemle yaşadığım evimle de dalga geçerlerdi, fakir diye ya da odamdaki tüplü televizyonla da. Sonuç ne oldu? Beni bunlar başarılı olmaya motive etti ve şu an yalıda oturuyorum. Ya da dünyanın herhangi bir yerinde lüks bir ev kiralayacak bütçeye sahibim. 

-'Toplum benim ahlakımı bozuyor' demişsin. Enteresan tespit. Bunu biraz açar mısın?

Toplumumuz ahlaklı mı ki benim ahlaklı olmamı bekliyorlar? Ben yaptıklarımın ahlaksızlık olduğunu düşünmüyorum. Ülkemizde yaşananlar ortada tecavüzler, katliamlar, sokakta birbirini döven insanlar, kadına şiddet, aile içi şiddet, trafik magandaları, hayvanlara şiddet... Her gün böyle haberlerle karşılaşıyoruz. İnsanların birbirlerine karşı sevgi ve saygıları yok denecek kadar az. Başka birinin kocasına, karısına, sevgilisine sosyal medyadan mesaj atmalar, sürekli bir aldatılma hikayesi ve yakalanmalar. Böyle bir ortamda bence benden  önce konuşulması gereken çok şey var!

-Bir mahkeme sürecin oldu. Amsterdam'da bir müzeden yaptığın bir paylaşımdan dolayı. Detayları nedir? Neler yaşadın?

-Bir mahkeme sürecin oldu. Amsterdam'da bir müzeden yaptığın bir paylaşımdan dolayı. Detayları nedir? Neler yaşadın?

Benim için çok yıpratıcı ama beni bugün bulunduğum yere getiren bir deneyim yaşadım. 2020'de Amsterdam'daki seks müzesine gittim, her turist gibi. Orada penis heykeli ile çektiğim story yüzünden başım derde girdi. Gecenin bir vaktinde otelden jandarmalar tarafından alınıp bir gece savcıya götürülmek üzere tutuldum. Daha sonrasında mahkemeye çıkıp beş ay hapis cezası aldım ve hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı ile beş yıl boyunca suç işlememe şartıyla serbest kaldım. Bu benim üzerimde bir baskı oluşturdu. İki yıl sesim soluğum çıkmadı, sosyal medyada uslu durmam gerekiyordu. 

-Mahkemeye gittiğin kıyafet de çok açık bulundu. Neden o kıyafeti seçtin?

Kıyafetimi bilerek öyle seçtim çünkü kendime güvenen ve yaptıklarının yanlış olmadığını düşünen biriyim. Eğer ki kendi tarzımda giyinmeseydim o gün, korkmuş olduğum kendimden ödün verdiğim düşünülecekti. Hayatımın da stilimin de her zaman arkasındayım. 

-Gelelim OnlyFans'e. Nasıl başladı? 

Mahkeme sonrasındaki suskun kaldığım süreçte bir gün kafama dank etti. 'Ben ne yapıyorum?', 'bu ben miyim?' dedim kendi kendime ve bir yüzleşme yaşadım. Korktuğumu kendime itiraf ettim ve bu zamana kadar hep risk alarak, hiçbir şeyden korkmadan ilerleyen kendimi hatırladım. Bu olay beni değiştirmişti ve özüme dönmeliydim. Hayallerime giden yol bu değildi ve başıma  kötü  şeylerin geleceğini bile bile, şikayet edilebileceğimi ve gündem olacağımı bile bile Onlyfans’e başladım. Tarih 17 Mart 2022 idi. Sonuçlar da tam tahmin ettiğim gibi oldu. 

-Onlyfans nasıl bir platform? Çok cesur paylaşımlar mı yapmak lazım para kazanmak için?

İki sistem var. Ya her ay ücret ödüyor, abone olup içerik üreticisinin cesur içeriklerini görüyorsunuz. Ya da ücretsiz takip ediyorsunuz. Ancak tabii ücretsizde gördükleriniz Instagramd'an farklı değil. En cesur içerikler DM yoluyla özel abonelere gönderiliyor. Özel mesaj ile 'nude göndermek' gibi. Instagram, Twitter, Whatsapp'ta nasıl insanlar birbirlerine nude gönderebiliyorsa öyle. Yani bunun suç olması için diğer sosyal medya platformlarında da bunun ya da seksting yapmanın suç olması gerekli. Mantık aynı. Neticede hepsi özel mesaj, rızaya dayalı ve her iki taraf da 18 üstü.

-İnanılmaz para kazandığın söyleniyor. Hakikaten yaklaşık gelirin ne? Ailene sen mi bakıyorsun?

-İnanılmaz para kazandığın söyleniyor. Hakikaten yaklaşık gelirin ne? Ailene sen mi bakıyorsun?

Ayda 100.000 dolar kazanıyorum ama bu benim için yeterli değil. Yaşam stilim için çok az bir miktar açıkçası. İnan tüm para dünyayı gezerken ödediğim airbnb villlalarına, Business class uçak biletlerine vs. gidiyor. Yaşadığım hayatı daha rahat yaşayabilmek için ayda en az 1 milyon dolar kazanmam gerek.  Hedefim bu ve gerçekleşeceğine inanıyorum ve evet aileme destek oluyorum. 

-Ne tarz paylaşımlar yapıyorsun? Belli bir stilin var mı? 

Paylaşımlarım göndereceğim kişiye göre değişiyor. Daha eski abone ise güvenilir oluyor çünkü tanıyorum. Yeni abonelere daha temkinli yaklaşıyorum. Bir de takipçilerin ne kadar para harcadığı da önemli. Ne kadar çok bütçe o kadar çok cesur içerik! Zaten çok büyük bütçeler harcayan insanlar onlara gönderdiğim içerikleri ifşalamıyorlar. 'Ben bu kadar para verdim başkaları neden bedava görsün? Enayi miyim?' diyor.  Bu benim için en güvenilir abone profili. Onlara tamamen nude da yollayabiliyorum. Ama dediğim gibi herkese nude gönderdiğim düşünülmesin lütfen: Önce beni hak etmeleri lazım!

-Onlyfans'te nasıl bir kitle var? Senin abonelerin nasıl insanlar?

Kitlemin geneli zengin/ultra zengin. Yaş olarak benim yaşlarımda gençler, orta yaşlılar ve biraz daha 'olgun'lar var. Hepsi ülkece tanınan insanlar. Çoluk çocuk yok çünkü onlarda para yok. Ülkede aklına gelebilecek ünlü sanatçılar, tanınan, sosyetik iş adamları, siyasetçiler gibi birçok insan bana yazıyor. Geneli erkek. İçlerinde evli olan, sevgilisi olanlar da var. 

-İsimlerini saysan şok geçiririz sanırım..

Asla isimlerini vermem, kim olduklarını söylemem çünkü geneliyle aram iyi ve neden Onlyfans kitlemin bozulmasını sağlayacak şeyler söyleyeyim ki? Ama sana şöyle bir ipucu verebilirim: S......'lardan da birileri var, K....'lardan da ve daha tanıdığınız birçok insan. Göz önünde olan bir iki siyasetçi dahil.  

Arkası yarın...

Instagram

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
55
25
23
20
13
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

neyin güzellemesini yapıyorsunuz pardon??? Ayrıca bende mi sorun var onedionun ünlü diye karşıma çıkardığı kişileri hiç tanımıyorum...

Slade Klon

Bildiğin o.rospu senin karşına çıkarılan.

Doğukan

Ya erkekler nasıl bu kadar geri zekalı olabiliyorsunuz ya gir google porno yaz milyarlarca içerik var hadi onu geçtim bu vasıfsız döl israfı orospuya vereceğ... Devamını Gör

Pomak. 11

erkekler gerizekalıysa kız ne yapsın? çatır çatır kazanır harcar :D çoğunun beyni şeyinde atıyor zaten fagsgs

301.Spartalı

Ne demiş atalar ; Kasnak yuvarlandı elek oldu, Eski orospular melek oldu... amk memlekette ibne ile orospuluk meslek oldu artık...