Görüş Bildir
Haberler
Turkcell Mobil İmza Sim Kart Yenileme Kampanyası

Turkcell Mobil İmza Sim Kart Yenileme Kampanyası

Teknoloji Haberleri
30.11.2014 - 03:17 Son Güncelleme: 30.11.2014 - 17:43

Turkcell Mobil İmza Sim Kart Yenileme Kampanyası

Turkcell Mobil İmza Sim Kart Yenileme Kampanyası
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Turkcell , en yeni kampanyası olan Turkcell Mobil İmza Sim Kart Yenileme Kampanyası ‘nı kullanıcıları ile paylaşıyor. Turkcell’in bu kampanyasına göre Mobil İmza Servisi ‘ni kullanabilmeniz için sim kartınızı yenilemeniz gerekiyor ve böylece 3 ay bedava abonelik kazanıyorsunuz.

BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) kararınca, Mobil İmza Servisi hizmetinden yararlanabilmeniz için sim kartınızı 128K , 4G veya LTE sim kartı olarak yenilemeniz gerekiyor. Ayrıca 2014 Aralık ayına kadar sim kartınızı değiştirerek aboneliğini yenileyen Mobil İmza kullanıcılarına bu servisten 3 ay ücretsiz yararlanma olanağı sunuluyor.

31 Aralık tarihine kadar sim kartını değiştirmeyen Turkcell aboneleri de artık mobil imzalama yapamayacaklar. Yeni sim kartı ücretsiz almak ve kampanyaya katılmak için Turkcell kullanıcıları en yakın Turkcell İletişim Merkezi ‘ne gitmeli veya telefonlarından 532 ya da 0532 532 0000 numaralarını aramalılar.

Turkcell’in Mobil İmza Sim Kart Yenileme Kampanyası ‘nın son katılım tarihi ise 1 Aralık 2014 olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak: http://techkafa.com/turkcell-mobil-im...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın