Türk Rap Müziğinde Bir Sansasyon Daha! 4 Yıl 2 Ay Hapis Cezasına Çarptırılan Khontkar Hakkında Yazılan Haberlere İsyan Etti!
Geçtiğimiz sene 'uyuşturucu kullanımını özendirmek' suçundan tutuklanan ünlü rapçi Ezhel'in ardından, benzer gerekçelerle İzmir'deki evine düzenlenen baskın sonucu göz altına alınan Khontkar'ın, devam eden davasının son duruşması dün gerçekleşti.
“Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme” ve “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma ve bulundurma” suçlarından yargılandığı iddia edilen Onur Dinç, dava sonucu suçlu bulunarak 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Şahsına münhasır tavrı ve müziğe karşı yenilikçi yaklaşımıyla Türk trap müziğinin önde gelen isimlerinden Khontkar, son zamanlarda kariyerinin zirvesinde olarak nitelendiriliyor. 46. Altın Kelebek Ödüllerinde 'En İyi Rap Sanatçısı' adayları arasında gösterilen Khontkar aynı zamanda RedKeys Music isimli plak şirketinin de kurucusu.
Hayranları tepkilerini sosyal medya üzerinden #FREEHIPHOP etiketiyle yaptıkları paylaşımlarla gösteriyor. 👇






Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
marduk, mgla, mayhem gerçek erkeklerin müziğiyse bu renkli iranlılar üçüncü tür muaagoyim
üweeeeüğeeeeveeeeüüüü diye şarkı söyleyip kendine rapçi diyen ve hiphop kültürünü savunan ilk adam
bide sürekli kanguru gibi zıplıyo
Gerçekten eli mikrofon tutan bi dizide figürandan hallice oynayan falan herkes böyle herkes kendine sanatçı diyecek mi?