Görüş Bildir
Haberler
AK Partili Başkana Tören Kıtası, Komutanı Görevden Aldırdı

etiket AK Partili Başkana Tören Kıtası, Komutanı Görevden Aldırdı

Emre Ordu
28.07.2022 - 10:11 Son Güncelleme: 28.07.2022 - 14:17

Bir jandarma karakolunu ziyaret eden AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın askeri törenle karşılandı. Askerlerin, il başkanı önünde esas duruştaki fotoğrafları tepki çekerken Valilik 'Gerekli işlemler başlatılmıştır' dedi. Öte yandan AK Parti İl Başkanı Özaydın'ı törenle karşılayan komutanın görevden alındığı öğrenilidi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın, Çemişgezek Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti  Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız ile AK Parti Çemişgezek İlçe Başkanı Uğur Oğuz Köse’nin de eşlik ettiği Sercan Özaydın askeri törenle karşılandı.

Tören kıtasını selamlayan AK Parti  İl Başkanı’nın fotoğrafları Çemişgezek Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Valilik: Gerekli işlemler başlatıldı

Valilik: Gerekli işlemler başlatıldı

Tunceli Valiliği, sosyal medyaya da yansıyan görüntülere ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada '27 Temmuz 2022 günü basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek ilçemiz Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak; konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır'  denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Komutan görevden alındı

Komutan görevden alındı

AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın'ı törenle karşılayan komutanın görevden alındığı öğrenilidi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
381
117
50
34
14
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray

Celladına aşık olmuşsa bir millet. İster ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet Müstehaktır ona her türlü zillet. .

Brk.

👏👏👏

1.Harald

o karakol komutanının da a.m.k. ! yavşAK'lar

Jandarma İçişlerine bağlandıktan beri, iyice kalitesi düştü.

sherlock holmes

Akp il başkanı kim ki koca komutanlar esas duruşa geçiyor.. Skandalın, rezilliğin ağa babası.. Tsk ya hakarettir bu.. Tüm sorumlular gereken cezayı alırlar u... Devamını Gör