Görüş Bildir
Haberler
TRT'de Tepki Çeken İfadeler: 'Kaybımız Yok, Nasıl Olsa Herkes Gidecek'

etiket TRT'de Tepki Çeken İfadeler: 'Kaybımız Yok, Nasıl Olsa Herkes Gidecek'

Yazar Hayati İnanç, TRT'de katıldığı programda 33 askerin Suriye'de şehit olmasıyla iligili 'Kaybımız varmış gibi konuşuyorlar. Ne kaybı yahu? Nasıl olsa herkes gidecek' dedi. Yazıcı'nın ifadelerine sosyal medyadan büyük tepki var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında 33 asker şehit oldu. Acı haber ülkeyi yasa boğdu.

Yazar Hayati İnanç TRT'de katıldığı programda şehitlerle ilgili yorum yaptı. İnanç'ın tepki çeken ifadeleri şöyle:

"Kayıp yok, yer değiştirdiler"

'Bitmiş gibi, kaybımız varmış gibi konuşuyorlar. Bunlar güzel sözler değil. Ne kaybı yahu? Kayıp falan yok. Yer değiştirdiler. Dünyadan kabir hayatına geçtiler. Nasıl olsa herkes gidecek. Şehit olmayı istemek lazım.'

Hayati İnanç'ın yorumuna sosyal medyadan çok sayıda tepki geldi...

Hayati İnanç'ın yorumuna sosyal medyadan çok sayıda tepki geldi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
681
229
42
26
24
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
C5

Şuna bak gülüyor hadsiz hadsiz. 23 yaşında 25 yaşında gencecik birisi şehit oluyor.Ve ne kaybı mı diyorsunuz gerçekten?Şehit ailelerinden özür dilenmeli.

Ridone Rollimcum

Pislik herif! amına koduğumun piçi! Siper ol o gencecik yiğetlerin önünde de, kurşunlar seni ve aileni hedef alsın ozaman yolculuğu geçişi düşünürüz!!

Mr Logical

O zaman İsrail'e müslümanları öldürüyor diye niye çemkiriyorsunuz. Onlar da yer değiştirtiyor. Yok ya, din toplumun afyonudur diyorlar ama bunların ki afyon ... Devamını Gör