Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'da, Aykut Demir ve Marko Marin Barıştı

Trabzonspor'da, Aykut Demir ve Marko Marin Barıştı

Enver K.
18.11.2015 - 13:53 Son Güncelleme: 18.11.2015 - 17:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklama; 

Bugün antrenmanda aramızda yaşanan tatsız olaydan dolayı tüm camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür dileriz. Herkes bilsin ki bütün gücümüzle takımımızı layık olduğu yere çıkarmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Neler yaşanmıştı?

Spor Toto Süper Lig'de 22 Kasım Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, Aykut Demir ile gerginlik yaşayan Alman futbolcu Marko Marin, önce antrenmanı, ardından da kulüp tesislerini terk etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan antrenmanda bordo-mavili futbolcular, pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı. Çift kale maçta, genç futbolcu Melih'e sert müdahalede bulunan Marko Marin, kendisine tepki gösteren Aykut Demir ile tartıştı. İki futbolcu arasında yaşanan itişmeyi diğer oyuncular ve yardımcı antrenörler ayırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha sonra Marin, üzerindeki antrenman yeleğini çıkarıp sahayı terk etti. Alman futbolcu sahadan çıkarken İngilizce olarak, 'Bunları görüyor musunuz? İşte kulüp bu' ifadelerini kullandı ve soyunma odasına gitti. Marin, daha sonra arkadaşının kullandığı aracıyla tesislerden ayrıldı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
3
3
2
1
0
0