Görüş Bildir
Haberler
Tıraş Olma Alışkanlıklarına Göre Sen Nasıl Bir Erkeksin?

Tıraş Olma Alışkanlıklarına Göre Sen Nasıl Bir Erkeksin?

Braun
25.11.2019 - 14:53

Tıraş olma alışkanlıklarına göre senin 1 özelliğini ortaya çıkaracağız. 

Hazırsan haydi teste...

1. Öncelikle yaşını öğrenerek başlayalım mı?

2. Şimdi de tıraş alışkanlıklarına geçelim. Sinek kaydı tıraş oluyor musun mesela?

3. Peki ne sıklıkla tıraş oluyorsun diye sorsak?

4. Bir de şunu söyle bakalım: Genelde nerede tıraş olmayı tercih ediyorsun?

5. Evde kendi ürünlerine tıraş olurken daha çok tıraş makinesi mi kullanıyorsun yoksa tıraş bıçağı mı?

6. Şimdi de söyle bakalım tıraş olmaya ayda ne kadar harcıyorsun?

7. Peki tıraş olmak senin için hangisi?

8. Tıraş olma konusunda senin endişelerin neler? (Birden fazla seçebilirsin.)

9. Geldik son soruya! Tıraş olmak için kullandığın ürünün hangi özellikleri senin için önemli? (Birden fazla seçebilirsin.)

Karizmatiksin!

Tıraş olma alışkanlıklarına göre sen daha çok karizmatik bir erkeksin. Ayrı bir havan var senin. İnsanları rahatlıkla etkileyebiliyorsun. Nasıl bir erkek olursan ol, kusursuz bir tıraşa her erkeğin ihtiyacı vardır. Braun Series 8 ve Braun Series 9 ile tek harekette kusursuz tıraşın sırrını öğrenmek ister misin? Braun Series 9 ve 8 ile mükemmel tıraşı deneyimlemeye hazır ol! Hemen buraya tıkla 'ONEDİO20' kodu ile sana özel indirim fırsatını da kaçırma!

Zekisin!

Tıraş olma alışkanlıklarına göre sen daha çok zeki bir erkeksin. Kıvrak zekan sayesinde hayatındaki problemleri rahatlıkla çözebiliyorsun. Nasıl bir erkek olursan ol, kusursuz bir tıraşa her erkeğin ihtiyacı vardır. Braun Series 8 ve Braun Series 9 ile tek harekette kusursuz tıraşın sırrını öğrenmek ister misin? Hemen buraya tıkla 'ONEDİO20' kodu ile sana özel indirim fırsatını da kaçırma!

Lidersin!

Tıraş olma alışkanlıklarına göre sen daha çok alfa bir erkeksin. Bir liderin taşıması gereken bütün vasıfları taşıyorsun adeta. İnsanlar senin ne söylediğine önem veriyor. Onları düşüncelerinin peşinden sürükleyebiliyorsun. Nasıl bir erkek olursan ol, kusursuz bir tıraşa her erkeğin ihtiyacı vardır. Braun Series 8 ve Braun Series 9 ile tek harekette kusursuz tıraşın sırrını öğrenmek ister misin? Hemen buraya tıkla 'ONEDİO20' kodu ile sana özel indirim fırsatını da kaçırma!

Güçlüsün!

Tıraş olma alışkanlıklarına göre sen daha çok güçlü bir erkeksin. Bahsettiğimiz güç daha çok mental bir güç. Baskı ve stres seni kolay kolay etkileyemiyor. Bir şeye odaklandın mı bir kere onu başarmaman çok düşük ihtimal. Nasıl bir erkek olursan ol, kusursuz bir tıraşa her erkeğin ihtiyacı vardır. Braun Series 8 ve Braun Series 9 ile tek harekette kusursuz tıraşın sırrını öğrenmek ister misin? Hemen buraya tıkla 'ONEDİO20' kodu ile sana özel indirim fırsatını da kaçırma!

Braun Series 9 ve 8 ile mükemmel tıraşı deneyimlemeye hazır ol! Hemen buraya tıkla "ONEDİO20" kodu ile sana özel indirim fırsatını da kaçırma!

Braun Series 9 ve 8 ile mükemmel tıraşı deneyimlemeye hazır ol! Hemen buraya tıkla "ONEDİO20" kodu ile sana özel indirim fırsatını da kaçırma!