Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Senin En Yaratıcı Özelliğini Söyleyelim!

etiket Testi Çöz, Senin En Yaratıcı Özelliğini Söyleyelim!

Senin en yaratıcı özelliğin ne?

Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. İlk olarak, bu görsellerden hangisini odanın bir köşesine asarsın?

3. Peki kendine zaman ayırıp, tek başına hayal kurmayı sever misin?

4. Şimdi de bize bu aktivitelerden hangisinin senin ruh haline daha iyi geldiğini söyle.

5. Imm. Peki sence uzaylılar var mıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım, lise belki de eğitim hayatının en eğlenceli dönemi. Bu dönem senin için nasıl geçmişti?

7. Peki eğitim hayatının son durağı üniversiteler için tercih dönemi kapıda. Sende durumlar nasıl?

8. Sence rüyalar biz insanlar için mesaj verici midir?

9. Ve son olarak, sence yaratıcı insanların en büyük özelliği nedir? 😁

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin en yaratıcı özelliğin resim çizmek!

Herkesin kendine ait bir yaşam tarzı vardır. Mesela senin hayat stilinde de resim çizmenin çok büyük bir önemi vardır. Çünkü sen resim çizmeye başladığın an ona odaklanıyorsun ve bütün yaratıcılığını ortaya koyuyorsun. O an kendi hayal gücünden esinlenerek, ortaya muhteşem bir şey çıkarıyorsun. Bu söylediklerimiz sadece karşındakini birebir çizmek değil. Asıl anlatmak istediğimiz, herkesten farklı, daha önce eşi benzerine hiç rastlanmamış çizimler ortaya çıkarabiliyorsun. Bu da senin ne kadar yaratıcı bir insan olduğunu gösteriyor. Zaman zaman yalnız kalmayı ve kendinle vakit geçirmeyi de çok seviyorsun. Çünkü asıl yalnız kaldığında hayal gücünü kullanıp, ortaya mükemmel eserler çıkarabiliyorsun. Bunun değerini çok iyi biliyorsun. Çünkü yaratıcılığını kullanmak sessizlikten, sessizlikte hayal kurmaktan geçer.

Senin en yaratıcı özelliğin pratik olmak!

Sen gerçekten inanılmaz bir yaratıcılık gücüne sahipsin. Mesela arkadaşların arasında senin farkın hemen ortaya çıkar. Çünkü yapılan her işin mutlaka pratik bir yapılışı vardır. Bu da senin hayal gücünün yüksekliğinden ve yaratıcılığının çok olmasından kaynaklanıyor. Çünkü hayal kurmak senin çok geniş düşünmeni ve üstüne gerçek dünya ile ilişki kurmanı sağlamış. Her olayı kendi kafanda kuruyorsun ve muhteşem yaratıcılığın ile ortaya bambaşka fikirler sunabiliyorsun. Gerçekten harika bir düşünce gücüne sahipsin. Pratikliğini söylemeye gerek bile yok. Zaten genelde çok yaratıcı olan insanlar genelde pratik düşünen insanlardır. Fakat bu sen de daha fazla görülüyor.

Senin en yaratıcı özelliğin sürekli hayal kurmak!

Sen o kadar yaratıcı bir insansın ki bunun farkında bile değilsin. Etrafı, insanları ve çevrendeki her şeyi gözlemliyorsun. Her şeyi merak edip, özünü merak ediyorsun. Bu yaratıcı insanların olmazsa olmaz özelliklerinden biridir. Yaratıcı insanların çoğu hayal kurma yetisine sahiptir. Ama seninki diğerlerinden çok daha farklıdır. Çünkü o kadar çok hayal kuruyorsun ki doğal olarak yaratıcılık gücün artıyor ve yaptığın her işte farklı şeyler ortaya koyabiliyorsun. Hayal kurarken artık o kadar yaratıcı oluyorsun ki çoğuna sen bile inanamıyorsun. Dışarıdaki insanların çoğu hayal kurmadan, olduğu gibi hayatlarına devam ediyor. Sen ise monotonluktan çıkıp hayatına renk katabiliyorsun. Bu da senin hayal gücünde kullandığın yaratıcılıktan kaynaklanıyor. Gerçekten harikasın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
863
434
369
211
110
82
74
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pelin Akarsu

Senin en yaratıcı özelliğin resim çizmek! çıktı banada

Pasif Kullanıcı

Resim çizmek dedi.Aslında bombing grafiti yapıyorum.Lisedeyken de veletlerin sevgili isimlerini yazmaktan harçlığımı çıkartıyordum.Güzel paraydı.

Mete Öztürk

şu yaratmak kelimesini kullanmayın belirgin özelliğin falan da diyebilirdiniz

Pasif Kullanıcı

aynen yaratmak Allah'a mahsustur.yoktan var etmektir.oluşturmak deseler daha iyi olur.