Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Seks Pozisyonlarına Göre Hangi Hayvan Senin Ruh İkizin?

etiket Tercih Ettiğin Seks Pozisyonlarına Göre Hangi Hayvan Senin Ruh İkizin?

Tercih ettiğin seks pozisyonlarına göre hangi hayvan senin ruh ikizin öğrenmek istemez misin? Bizce istersin 😁

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle hangi cinsiyetten hoşlandığını öğrenelim.

1.

2.

3.

4.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5.

6.

7.

8.

At!

At!
onedio.com

Senin ruh ikizin at. Sevişirken adeta bir kısrak gibi şahlanıyorsun. Seks konusu çok fazla önem verdiğin konulardan biri.. Asil duruşun ve zerafetin sana getirdiği ekstra olumlu özellikler sayesinde partnerini kolay bir şekilde baştan çıkartabiliyorsun.

Panter!

Panter!
onedio.com

Senin ruh ikizin panter. Ateşli, istekli, kışkırtıcı, şehvetli... Bir erkeği elde etmek istiyorsan elinden gelen her şeyi yapmaktan hiç ama hiç çekinmiyorsun. Tuttuğunu her daim koparıp tabelaya 1 çizgi daha atmak senin için adeta çocuk oyuncağı.

Ahtapot!

Ahtapot!
onedio.com

Senin ruh ikizin ahtapot. Bir yapıştın mı bırakmıyor iliklerine kadar emikliyorsun. Partnerinin vücudunun her noktasına dokunmak senin için olmazsa olmaz. Yeterince temas olmadan yapılan seks hiç yapılmamış seks gibi bir şey sana göre.

Denizatı!

Denizatı!
onedio.com

Senin ruh ikizin denizatı! Sevişmeye bayılan ancak bunun için hiç mi hiç çaba sarfetmeyen bir yapın var. Denizatlarında hamilelik bile erkeğin görevi. Dişi pek bir şey yapmıyor yani. Sen de yatakta kendini partnerine bırakıp hiç çaba sarfetmeden olacakların keyfini çıkartmaya bakıyorsun.

Kuğu!

Kuğu!
onedio.com

Senin ruh ikizin kuğu. Zarif, narin ve asil... Bu üç özelliğinden hayatının her alanında olduğu gibi yatakta da asla vazgeçemiyorsun. Aynı zamanda da oldukça fedakarsın. Yatakta gayet aktif aynı zamanda da ne istediğini bilen birisin.

Panda!

Panda!
onedio.com

Senin ruh ikizin panda. Kesinlikle seks yapmak senin için öncelikli bir şey değil. Sadece sevişmeyi kastetmiyoruz sen hiçbir şey için çaba sarfetmekten hoşlanmayan hep hazıra konmayı bekleyen birisin. Belki kırk yılın başı canın ister de üşenmeyip kalkar sevişirsin ama senin için 'sevişmesem de olur' demek çok daha kolay.

Gergedan!

Gergedan!
onedio.com

Senin ruh ikizin gergedan. Seni sevişirken tanımlayacak olursak sert olmayı seviyorsun. Ayrıca tuttuğunu kopartmayı da iyi biliyorsun. Performansında bugüne kadar hiçbir düşüş yaşanmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Yalnız şu sertlik kısmına biraz dikkat et ki sakatlık çıkmasın.

Kutup ayısı!

Kutup ayısı!
onedio.com

Senin ruh ikizin kutup ayısı. Kocaman cüssenle oldukça hımbıl görünsen bile insanları hayrete düşürecek bir performans sergiliyorsun. Bir de performansını sevimliliğinle birleştirmişsin ki bu seni kadınların gözünde zirveye taşıyor.

Balıkesir'in çılgın eşekleri!

Balıkesir'in çılgın eşekleri!
onedio.com

Senin ruh ikizin Balıkesir'in çılgın eşekleri. Elinden ne uçan kurtulabilir ne de kaçan. Libidon her daim tavan yapmış durumda. Aklın fikrin sekste. Kendini biraz frenlesen iyi olacak yoksa başına iş açabilirsin.

Akbaba!

Akbaba!
onedio.com

Senin ruh ikizin akbaba. Sende her türlü numara var. Alavere dalavere senin işin. Bir punduna getirmek için ortamı kollayıp en zayıf anında kurbanına son darbeyi vurmak senin en büyük özelliğin. Ayrıca hiç mi hiç seçici değilsin. İnsan azıcık seçici olur ya!

Tavşan!

Tavşan!
onedio.com

Senin ruh ikizin tavşan! Tak tak tak tak şak şak şak şak işlem tamam. Seri hareketlerinle göz dolduruyorsun. Adeta bir makineli tüfek gibi çalışıyorsun diyebiliriz. Ayrıca bu serilikle birleştirdiğin çapkın ama sevimli tipinle partnerlerini baştan çıkartmamak için hiçbir sebebin yok.

Kaplumbağa!

Kaplumbağa!
onedio.com

Senin ruh ikizin kaplumbağa. Yavaş yavaş ancak sağlam adımlarla ilerlemek ustaların işidir. Sen de bu işin ustası olmuşsun. Olayın tadını çıkartmakta üstüne yok. Aheste aheste, sindire sindire yapıyorsun her şeyi. Yatakta aşırıya kaçmadan gösterdiğin hafif sertlik partnerlerini baştan çıkartıyor. Seninle sevişip de pişman olan partnerin neredeyse yok gibi.

Onedio testlerini Facebook'ta paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
503
196
172
95
75
36
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın