Görüş Bildir
Haberler
Teknolojileriyle ve Güçlü Protokolleriyle Gelecekte Kripto Piyasasına Yön Vermeye Aday Altcoinler

etiket Teknolojileriyle ve Güçlü Protokolleriyle Gelecekte Kripto Piyasasına Yön Vermeye Aday Altcoinler

Dale Cooper
24.06.2021 - 15:00

Kripto para dünyası her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ederken birçok altcoin de karşımıza çıkıyor. Bunların içerisinde hangilerinin öne çıktığını merak ediyorsanız cevabı burada! 👇

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH)

Ethereum, piyasadaki herhangi bir kripto arasında en büyük ikinci piyasa değerine sahip. Bu da kripto dünyasında pazar gücüne sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu, popülerliğin ve benimsenmenin yaygın olduğu anlamına da geliyor. Bunu en iyi altcoinlerden biri yapan ikinci özellik, NFT pazarının baskın bir yüzdesine güç vermesidir ve bu hakimiyet, en büyük rakiplerinin çoğunu geride bırakmasına yardımcı oldu.

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC)

Litecoin, piyasadaki en eski altcoinlerden biri ancak yaşı sizi aldatmasın. Yardımcı programın gücünü bilen eski bir Google ve Coinbase mühendisi tarafından kuruldu. Ve bu kripto buna dayanıyordu. Bu para bir Bitcoin fork olarak inşa edildi ama onunla rekabet etmeye çalışmıyor. Daha ziyade 'Bitcoin altınına gümüş' olarak tanımlandı.

Litecoin'i daha büyük rakiplerinden ayıran bir diğer şey de madenciliğin kolay olması. Madencilik faaliyetine girmek için özel ekipmanlara ihtiyaç yok. Çoğu insan için tüketici sınıfı donanım yeterli.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB)

Bu altcoin de bu yıl şaşırtıcı bir değer artışı gördü. Jeton başına sadece 38 $'dan başlayan para, bu yıl 700 $' a yaklaştı. Mayıs ayında düşmesine rağmen (diğer tüm altcoinlerde olduğu gibi) uzun süre aşağıda kalma konusunda temkinli. Diğer birçok altcoinin işlem görme yeteneğinde oynadığı temel rol nedeniyle de oldukça değerli.

Stellar Lumens (XLM)

Stellar Lumens (XLM)

Stellar Lumens, yıllık 0.15 $'ın altında işlem görmeye başladı. O zamandan beri 1 $'a çok yaklaştı. Değerindeki artışın bir kısmı, geleneksel bankacılığa alternatif olarak artan popülaritesi. Dünyanın yarısından fazlasının banka hesabı olmadan yaşadığını göz önünde bulundurursak bu durum Stellar Lumens için büyük bir fırsat yaratıyor.

Tether

Tether

Bu altcoin diğerlerinden biraz farklı. Tether bir stabilcoin'dir. Ve geniş bir farkla türünün en büyüğüdür. Sizi zengin etmek için güvenebileceğiniz bir kripto para değil de kripto portföyünüzü biraz istikrarla çeşitlendirmenin bir yoludur.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT)

Polkadot, diğer blok zincirleri arasında birlikte çalışabilirlik sağlamayı amaçlayan benzersiz bir hisse kanıtı kripto para birimidir. Protokolü, sistemlerin tek bir çatı altında birlikte çalışmasına izin vermek için izinli ve izinsiz blok zincirlerinin yanı sıra oracle'ları bağlamak için tasarlanmıştır.

Algorand (ALGO)

Algorand (ALGO)

Algorand, merkezi olmayan ve izinsiz bir halka açık blok zinciridir. Projenin amacı, küresel sınırsız bir ekonomiyi mümkün kılmak. Bunu yapmak için Algorand, en büyük blok zinciri zorluklarından birini çözüyor. Yani, ademi merkeziyetçilikten vazgeçmeden hızlı ve ölçeklenebilir kripto para birimi oluşturmaya çalışıyor.

Oasis Network (ROSE)

Oasis Network (ROSE)

Oasis Network de merkezi olmayan bir finans (DEFİ) sistemidir ve sistemin kripto para birimi karşımıza ROSE olarak çıkar. Odağında gizlilik olan, açık kodlu bu blockchain projesi aynı zamanda ölçeklenebilir bir veri ekonomisi oluşturmuştur. Oasis Network'ün amacı merkezi olmayan finans sistemlerinde açık finansman ve gizli işlem verilerini buluşturmaktır.

Kripto para konusundaki tüm işlemlerinizi Dünyanın Lider Kripto Borsası OKEx ile gerçekleştirebilirsiniz!

Kripto para konusundaki tüm işlemlerinizi Dünyanın Lider Kripto Borsası OKEx ile gerçekleştirebilirsiniz!

OKEx, her seviyeden traderlar için tamamen özelleştirilebilir bir kripto borsası sunar!

OKEx ile Bitcoin ve diğer alt coinlerin alım satımını yapmak için tıklayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın