Görüş Bildir
Haberler
Tarafını Seç! Sen Daha Çok Avcı mısın Yoksa Vampir mi?

etiket Tarafını Seç! Sen Daha Çok Avcı mısın Yoksa Vampir mi?

Easterling
07.09.2018 - 12:35

Bu hikâyede kim av kim avcı belli değil. Kendini avcı olarak görüyor olabilirsin. Peki gerçekten öyle misin? Yoksa karanlık bir gecede bir vampirin avı mısın? Ya da belki de o vampir sensin. 

Öğrenmek için haydi teste...  

1. Sana ilk olarak şunu sormak istiyoruz: Seçme şansın olsa hangisini seçerdin?

2. Avcı ya da vampir olma isteğini bir kenara bırak şimdi. Sadece sana en çok uyan silahı seçmeni istiyoruz!

3. Biraz bilinçaltının derinliklerine inelim mi? Şimdi hiç düşünmeden bu 3 renkten birini seç bize!

4. Peki hayatta kalmak için çok masum olduğunu bildiğin bir canlıyı öldürmek zorunda kalsan yapar mıydın diye sorsak?

5. Hadi biraz dürüst olalım... Bu 7 ölümcül günahtan hangisi hayatında daha fazla yer edinmiş durumda?

6. Şimdi de bu hayatta elde etmek istediğin yegâne şeyi öğrenelim!

7. Son olarak sana şunu soralım: Ölümlü olup hayatın boyunca mutlu yaşamak mı yoksa ölümsüz olup sonsuza kadar kötü bir yaşam sürmek mi?

Korkusuz Bir Avcısın Sen!

Korkusuz Bir Avcısın Sen!

Yaptığın seçimlere göre sen korkusuz bir avcısın. Bütün diyarlara nam salıp Vampir Katili olarak adlandırılabilirsin. Seni bu kadar iyi bir avcı yapan şey ise geldiğini kimsenin görmemesi. Senin gözlerini gören bir vampir hayatının son saniyelerini yaşadığının farkında. 

Bu tutkunu bir adım öteye taşıyalım mı? İlk yerli vampir dizisi olan 'Yaşamayanlar' şimdi sadece blutv'de! Baş rolde Kerem Bürsin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'i izleyeceğimiz Yaşamayanlar'da vampirler ve avcılar kıyasıya mücadele edecek. Sakın kaçırma... Fragmanı izlemek için tıkla hadi!

Kana Susamış Bir Vampirsin Sen!

Kana Susamış Bir Vampirsin Sen!

Yaptığın seçimlere göre sen kana susamış ve insanların kalplerine korku salan bir vampirsin. Kızılkuyu senin ihtiyacın olan kanı sana sunuyor ama o çocukların kanından beslenirken her an tetikte olmak zorundasın, çünkü o mahallenin insanları artık birer vampir avcısı. 

Bu tutkunu bir adım öteye taşıyalım mı? İlk yerli vampir dizisi olan 'Yaşamayanlar' şimdi sadece blutv'de! Baş rolde Kerem Bürsin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'i izleyeceğimiz Yaşamayanlar'da  vampirler ve avcılar kıyasıya mücadele edecek. Sakın kaçırma... Fragmanı izlemek için tıkla hadi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
505
211
114
110
64
41
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Msp Melody

herkes avcı ben vampir

Elif Ayça İnal

Kana Susamış Bir Vampirsin Sen! Kana Susamış Bir Vampirsin Sen! Yaptığın seçimlere göre sen kana susamış ve insanların kalplerine korku salan bir vampirsin... Devamını Gör

kizilbaglin

The vampire diaries ve the originals gibi vampir dizilerini izledikten sonra çıta allahuekber dağlarına çıktı bakalım bu yaşayamayanlarda ki dimitri falan bi... Devamını Gör