Görüş Bildir
Haberler
Tanju Özcan, AK Partili Vekile Tutanaklarla Cevap Verdi: 'Buyurun Terbiyesizliğin İspatı'

Tanju Özcan, AK Partili Vekile Tutanaklarla Cevap Verdi: 'Buyurun Terbiyesizliğin İspatı'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisine su şişesi fırlatan AK Partili Hacer Çınar'ı savunan AK Partili Arzu Aydın'a sosyal medya hesabından meclis kayıtlarıyla cevap verdi. Özcan, 'Dün söylediğiniz terbiyesizce cümlelerin altında ezilecek misiniz. Buyurun sayın vekil resmî tutanaklanlar…Buyurun terbiyesizliğin ispatı.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özcan kendisine hakaret eden Çınar'la ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Özcan kendisine hakaret eden Çınar'la ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

AK Partili Hacer Çınar, belediye meclisinde yapılan toplantıda Başkan Tanju Özcan'a 'Depremin üzerinden siyaset yapıyorsun ahlaksız adam', 'Pisliksin sen'diyerek hakarette bulunmuş, su şişesi fırlatmıştı.

Çınar ve Özcan arasındaki tartışmaya AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın da katıldı.

Aydın sosyal medya hesabından açıklama yaparak,Deprem üzerinden başından bugüne siyaset yapan en büyük provokatör sensin! “Hayır” oyu verdiğimizi ispat etmeyen Şerefsiz, alçaktır, müfteridir” dedi.

'Buyurun terbiyesizliğin ispatı'

'Buyurun terbiyesizliğin ispatı'

Başkan Özcan da sosyal medya hesabından meclis tutanaklarını paylaştı.

Özcan, “Dün söylediğiniz terbiyesizce cümlelerin altında ezilecek misiniz. Buyurun sayın vekil resmî tutanaklar. Buyurun terbiyesizliğin ispatı. Sen de, senin yerine geçmek isteyen de, koltuk yarışına girmek için Tanju Özcan'a saldıran hepiniz gülünç, komik ve aşağılıksınız” diyerek Milletvekili Aydın’a cevap verdi.

Özcan yaptığı açıklamada ise, kendisine hakaret eden Hacer Çınar hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirterek, “Herkes bu hanımefendinin nasıl birisi olduğunu gördü. Bu hanımefendi sürekli beni tahrik ediyor sinirlendirmeye çalışıyor. AK Parti Milletvekili Arzu Aydın'ın da hakaret dolu söylemlerini hep birlikte okuduk. Gerçekten ayıp. Bu konun peşini bırakmayacağım” dedi.

Özcan'ın paylaşımı ⬇️

Ne olmuştu? ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
18
5
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Söyleyecek sözü olmayanların olayıdır sözlü ya da fiziksel saldırı. Ne demişler; Ayinesi iştir kişinin,lafa bakılmaz.

Pasif Kullanıcı

bunların kadınlarında da bir sıkıntı olduğu açık...

Uğur Çamdemir

hayra olan hiçbir şeye evet oyun vermeyen mahluklar nerede aşağılık bir iş var hepsinin altından bunlar çıktığı için araştırılsın istemiyorlar yardım yapılac... Devamını Gör