Görüş Bildir
Haberler
Taliban, Ülkedeki Kız Çocuklarını 'Ganimet' Olarak İstemiş...

etiket Taliban, Ülkedeki Kız Çocuklarını 'Ganimet' Olarak İstemiş...

Ulaş
16.08.2021 - 11:30

Taliban, ülkede yönetimi ele geçirmesinin ardından evli olmayan 15 yaşından büyük bütün kadınların kendilerine verilmesini talep etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Batı medyası geçtiğimiz günlerde Taliban savaşçılarının kapı kapı dolaşıp genç kızlarla evli olmayan kadınları toplayarak seks köleliğine zorladığı iddialarına yer vermişti.

Gazeteci ve yazar Dilek Zaptoğlu, Taliban'ın ülkeyi işgal etmesinin ardından iddiaların Alman medyası tarafından teyit edildiğini aktardı.

Gazeteci ve yazar Dilek Zaptoğlu, Taliban'ın ülkeyi işgal etmesinin ardından iddiaların Alman medyası tarafından teyit edildiğini aktardı.

Zaptoğlu paylaşımında 'Alman medyasının teyit ettiği bir bilgi var arkadaşlar: Taliban, Herat’ta evli olmayan bütün 15 yaşından büyük kızların kendilerine verilmesini istemiş' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
345
139
65
37
7
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aslı berker

Bu ülkede talibanla ters bir görüşümüz yoktur dendi. Ganimet olarak insan talep eden bir grupla ters bir görüşümüz yoktur dendi. Evet dendi. 21. yy. da dendi... Devamını Gör

V for Valkyr

AKAPE iktidarına yakın kişiler de "Karınızı, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden?" dedi.

İsim Soyisim

Ve bu kızların en azından bir kısmı şu an ülkemizde keyif sürmekte olan korkak afgan erkeklerinin kardesleri, akrabaları, belki de kızları. En kötüsü de peze... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

ve bütün dünya da buna seyirci kalacak, öylemi..!?