Görüş Bildir
Haberler
Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? 25 Ocak Hangi Takım Ödülü Kazandı?

Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? 25 Ocak Hangi Takım Ödülü Kazandı?

GNS
25.01.2022 - 23:28

TV8 ekranlarında Survivor All Star heyecanı sürmeye devam ediyor. En sevilen yarışma programlarından Survivor bu seneki yarışmacı kadrosuyla izleyicileri ekranlara kilitliyor. Katıldıkları senelerde Survivor'a damga vuran All Star yarışmacılarının kıyasıya rekabetinin yanı sıra, yeni kurallar da heyecana heyecan katıyor. Peki bu akşamki ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da ödül oyununun sahibi kim oldu? 25 Ocak Salı Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarında Survivor All Star heyecanı hız kesmeden devam  ediyor. Birbirinden özel ve akıllara kazınan yarışmacıyı, yeniden Survivor olma umuduyla Dominik Cumhuriyeti'ne getiren Acun Ilıcalı, bu seneki değişen konseptlerle yarışmacılarını şaşkına çeviriyor. Yarışmacılar bu akşam ödül oyununu kazanmak için kıyasıya rekabet ediyor. Peki ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar...

Survivor'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Ünlüler ve Gönüllüler takımı adada aç kalmamak adına ödül oyununu kazanabilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Erkekler ve kadınların ayrı ayrı yarıştığı ödül oyununda, kadınlarda Gönüllüler takımı kazandı. Erkeklerin mücadelesine en iyilere kalınırken aradaki rekabet izleyenlerin nefeslerini kesti. 25 Ocak Salı günü Survivor All Star'da ödül oyununun kazananı Nisa'nın müthiş atışlarıyla 3-0 skorla Gönüllüler takımı oldu.

25 Ocak Survivor'da Ödül Oyunu Ödülü Nedir?

25 Ocak Survivor'da Ödül Oyunu Ödülü Nedir?

Sruvivor 25 Ocak Salı ödül oyunu ödülü kuruyemiş çeşitleri oluyor. Yarışmayı kazanan oyuncular birbirinden farklı kuruyemiş çeşitleri kazanacak.

Survivor'da Eleme Adayları Kimler? Survivor Sürgün Adası'na Kimler Gitti?

Survivor'da Eleme Adayları Kimler? Survivor Sürgün Adası'na Kimler Gitti?

Survivor All Star 2022'de dördüncü dokunulmazlık oyununun kazananı takımı oldu. Önceki iki dokunulmazlık oyunundan Ünlüler takımından Mert Öcal, Ayşıl ve Gönüllüler takımından Berna Keklikler eleme adayı olan isimler olmuştu. Aynı zamanda Sercan da Sürgün Adası'na giden son isim oldu. Ünlülerde Nagehan ve Batuhan performans birincisi seçildi. Oran olarak daha yüksel olan Nagehan, dördüncü eleme adayını çıkardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın