Görüş Bildir
Haberler
Sünnet Düğününde 'Twerk' Soruşturması Sürüyor: Dansöz Hakkında 'Taciz'den Gözaltı Kararı

etiket Sünnet Düğününde 'Twerk' Soruşturması Sürüyor: Dansöz Hakkında 'Taciz'den Gözaltı Kararı

FreiGeist
05.10.2019 - 12:56

Geçtiğimiz günlerde görüntüleri sosyal medyaya yansıyan ve tartışma yaratan sünnet düğünüyle ilgili soruşturmayı yürüten savcılık, görüntülerdeki dansöz ve görüntülerde olmayan ancak o gece düğünde olduğu belirlenen iki dansöz için ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla gözaltı kararı verdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA İzmir muhabiri Davut Can'ın haberine göre, Menderes ilçesindeki bir sünnet düğününde çekilen görüntülerin sosyal medyaya yansıması ardından başlatılan soruşturma dosyası hakkında gizlilik kararı alındı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün de müdahil olduğu soruşturma kapsamında, hem görüntülerde dans eden hem de videoda görülmeyen diğer 2 dansöz hakkında, gözaltı kararı verildi.

Anne ve amca geceyi gözaltında geçirdi.

Anne ve amca geceyi gözaltında geçirdi.

Başlatılan soruşturma kapsamında dün çocuğun annesi T.K. ve amcası H.K. gözaltına alınmıştı. Baba F.K.'nin ise şehir dışında olduğu belirtildi. 

Amca H.K.'nin emniyette verdiği ifadesinde, 'Dansözleri ben getirdim. Kötü bir niyetim yoktu, herkese sürpriz yapmak istedim' dediği öğrenildi.

"Herkesi diskoya mı götürseydik? İki dansöz geldi oynadı diye başımız belaya girdi"

"Herkesi diskoya mı götürseydik? İki dansöz geldi oynadı diye başımız belaya girdi"

Ayrıca Hürriyet’ten Musa Kesler'e konuşan amca H.K 'Herkesi diskoya mı götürseydik? İki dansöz geldi oynadı diye başımız belaya girdi. Görüntüleri biri internete atmış' diye konuştu.

Aktarılan bilgiye göre, soruşturma 'cinsel taciz, aile hukukundan kaynaklı yükümlülükleri yerine getirmeme ve hayasızca hareketler' suçlarından yürütülüyor.

Ne olmuştu?

Menderes'te köy meydanında yapılan bir sünnet düğününde çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler tartışmalara neden olmuştu.

"Birden fazla suçun işlendiği" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulmuş, kamu davası açılması talep edilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
388
177
107
71
30
18
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Derya Canfeda

Sünnet Düğünü kadar saçma ve ataerkil bir kutlamaya, yakışsa yakışsa dansöz yakışırdı zaten. Sünnet hastanede basit bir operasyon olarak gerçekleştirilebilir... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

hay ağzını öpim.

Sam Hera

36 yaşındayım hayatımda böyle dansöz ne gördüm ne duydum. Dansözün bir kültürü bir duruşu bir adamı bir kostümü ortalama bir dansı vardır. bu nedir? uzun ete... Devamını Gör

la-mascherata

En guzel yorum 👏🏻👏🏻👏🏻

Deniz Kuzey

dansöz işini yapıyor, onu oraya çağırana gözaltı yapsanıza

Rabia Arya Duman

inan ki sinirlendiğim nokta bu!