Görüş Bildir
Haberler
Steam Kış İndirimleri Bugün Başlıyor: İşte Cebinizi Koruyacak Bazı İpuçları

Steam Kış İndirimleri Bugün Başlıyor: İşte Cebinizi Koruyacak Bazı İpuçları

Oyuncular için yılın en beklenen vakitlerinden biri geldi çattı! Yen yıl neşesini büyük indirimlerle kutlayan Steam'in en büyük mevsimsel indirim dönemlerinden olan Steam Kış İndirimleri bugün başlıyor. Gelin genel olarak indirim dönemine ve bazı yararlı ipuçlarına bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüzde 90'lara dek varan indirimler, yüzlerce harika oyun, ağzına kadar dolu istek listeleri ve nihayetinde Steam Kış İndirimleri!

Yüzde 90'lara dek varan indirimler, yüzlerce harika oyun, ağzına kadar dolu istek listeleri ve nihayetinde Steam Kış İndirimleri!

Steam'in artık geleneği haline gelmiş olan mevsimsel indirim dönemlerinin en büyüklerinden olan Kış İndirimleri dönemine giriş yapmış bulunmaktayız. Bugün, yani 22 Aralık Perşembe saat 21:00 itibariyle başlayacak olan indirim dönemi 5 Ocak Perşembe 21:00'a kadar devam edecek.

Peki Steam Kış İndirimleri boyunca bizleri neler bekliyor?

Bildiğiniz üzere TL'nin değer kaybı oyunlar üzerinde de ezici bir şekilde kendini gösteriyor. Önceden 10-20 liralara aldığımız oyunlar bile şimdi 100 liraları aşmış durumda. Hal böyle olunca neredeyse tüm dünyadan azade bir biçimde, bu indirim dönemleri bizler için daha büyük anlamlar ifade ediyor. Steam Kış İndirimleri boyunca AAA veya bağımsız fark etmeksizin yüzlerce sevilen oyunda büyük indirimler bizleri bekliyor olacak. Buna ek olarak indirim döneminde Steam farklı etkinliklerle de karşımızda olacak.

Yılın en iyilerini biz belirleyeceğiz!

Gelelim en önemli konuya, Steam Kış İndirimleri boyunca cebimiz -ve elbette yüreğimiz- yanmadan nasıl alışveriş edeceğiz?

Evet, çoğumuzun istek listesi ağzına kadar oynamak istediği -ve çoğunu hiçbir zaman oynamayacağı- oyunlarla dolu. İşin içinden kolayca çıkabilmek adına işte size birkaç ipucu:

  • Oyunlarınızı gözden geçirin. Gerçekten oynamak istediğiniz oyunları listenizde tutmaya devam edin ancak şüpheli olduklarınızla vedalaşmaktan çekinmeyin. Unutmayın, daha düzenli bir istek listesi, daha akıllıca bir alışveriş demek.

  • İstek listenizi düzenleyin: Steam istek listelerine sıralama özelliği getireli çok oluyor. Pek de istemediğiniz oyunlarla vedalaştıktan sonra oyunları en çok istediğinizden en az istediğinize doğru sıralayın.

  • İndirimler başlayınca önce istek listenize göz atın. Evet, fark ettiğiniz üzere istek listesi burada her şey demek! Oyunların ne kadar indirime girdikleri ve kaç liraya düştüklerini istek listenizden takip ederek hepsini topluca gözden geçirebilirsiniz.

İşte, artık hazırsınız!

Cüzdanlarınız, istek listeleriniz, ve elbette birkaç indirim dönemi önce alınıp kütüphanede hala oynanmayı bekleyen oyunlarınız hazırsa Steam Kış İndirimleri dönemine giriş yapabiliriz!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın