Görüş Bildir
Haberler
Starcraft II Oyuncusu Attığı Tweet Yüzünden Elendi

Starcraft II Oyuncusu Attığı Tweet Yüzünden Elendi

Teknoloji Haberleri
24.11.2014 - 21:55 Son Güncelleme: 25.11.2014 - 10:10

Starcraft II Oyuncusu Attığı Tweet Yüzünden Elendi

Starcraft II Oyuncusu Attığı Tweet Yüzünden Elendi
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Turnuva sırasında rakibi hakkında tecavüz tweeti atan oyuncu diskalifiye edildi.

Ukrayna’lı Starcraft II oyuncusu Mykhailo “Kas” Gaida , Fragbite Masters Season Three turnuvasına katılmak için yapılan eleme maçları sırasında bir sonraki kadın rakibi hakkında attığı tweet yüzünden diskalifiye edildi.

Madeleine Leander isimli İsveç’li kadın rakibi ile karşılaşacak olan Gaida kişisel Twitter hesabı üzerinden “ Going to rape some girl soon #fragbitemasters” ( Yakında kızın birine tecavüz edeceğim ) tweetini attı. Maçı 2-0 önde götüren Gaida’nın attığı tweet yetkililer tarafından öğrenildikten sonra maç durdurularak Gaida hükmen mağlup kabul edildi ve turnuvadan diskalifiye edildi.

Tweetin hedefi olan Madeleine LeanderFragbite Masters turnuvasında oynamak için yeteri kadar iyi olmadığımı bildiğim halde, bunu bir fırsat olarak kabul ettim. Yenildiğim maç sırasında oyunun durdurulmasına anlam veremedim. Daha sonra Gaida’nın attığı tweeti öğrendim. Bunun hakkında ne söyleyeceğimi dahi bilmiyorum. Profosyonel bir oyuncunun böyle bir şey söylemesi ürkütücü. Organizatörler yapmaları gerekeni yaptılar. ” dedi.

Turnuvanın yetkilileri oyuncunun diskalifiye edildiğini attıkları tweet ile duyurarak “ Bu çeşit bir davranışı desteklemiyoruz. ” mesajını da verdiler. Mykhailo “Kas” Gaida ise daha sonra Twitter hesabı üzerinden özür dileyerek “Bazen aptalca tweetler atıyorum ve bu yüzden kendimden nefret ediyorum. Herkesten özür dilerim .” tweetini attı.

Kaynak: http://techkafa.com/starcraft-ii-oyun...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın