Görüş Bildir
Haberler
Spor Salonlarının Olmazsa Olmazı 10 Müdavimi

Spor Salonlarının Olmazsa Olmazı 10 Müdavimi

isinibilenadam
03.09.2014 - 16:49 Son Güncelleme: 03.09.2014 - 19:37

Dev hizmet!!! Her spor salonunda kesin karşılaşacağınız 10 tipi sıraladık. Spor salonuna gitmeden onları tanımak için kullanabileceğiniz muhteşem kaynak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Steroid Abi

Bu abiler kollarının hala zayıf olduğunu düşünür bu sebeple sonsuz kalınlığı ararlar! Protein tozuna tapar ve çalışırken “Hıaaaaaaaammııııııınnnnnnnnnaaaaaaaa!” gibi sesler çıkarırlar.

2. Sohbetçi Abi

Düzenli olarak spor salonuna gelir, herkesi tanırlar. Hocaların sevgililerinin adet günlerini akıllarında tutup “neden moralin bozuk biliyorum bugün ayın 3. haftası çok üstüne gitme bence” gibi densiz akıllar verirler. Onları hiç spor yaparken göremezsiniz ama fittirler!

3. Saunacı Abi

45-55 yaş grubudur. Saunada yaşarlar. Sadece yemek bulmak için yaşam alanlarını terk edip sonra geri dönerler! Yaşam alanlarına giren yabancıları sevmezler. Ama seviyormuş gibi görünür ve onlara sauna hakkındaki detaylı bilgilerle saldırırlar. Bir Saunacı abi saunada 10 kafa mayıştırma gücündedir! Bir kunteperdir adeta.

4. Silikon Abla

Küçük poposu büyük memesiyle delicesine spor yapıp kaslı abilere arz-ı endam eder. İnsanları tanır, samimidir! Ama daha fazla yaklaşabilmenin bedeli üst takımlarını yaptırabilmek için ödediği para ile doğru orantıdadır!

5. Hayatım Spor Lan!

Bu model delidir. Evet delidir. Vucudunda gram yağ yoktur düzgün ve programlı spor yapar, derslere girer, yorulmaz, sigara içmez, alkol kullanmaz, sabah erken kalkar, SANKİ 300 YAŞINA KADAR YAŞAYACAK HAYRET BİŞEY!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Spor salonu muhtarı!

Bu modeller 300 yıldır aynı spor salonuna gidiyordur. Dışarıda artık onları tanıyan eden kalmadığı için hayatlarını ev-spor salonu-iş-spor salonu-ev şeklinde bir döngüye sokmuşlardır.

Hatta evleri onlar için 2 oda 1 spor salonudur! Kendi arkadaş gruplarıyla derslere katılır ve hep “ulan ne çok eğleniyoruz” havasında gülümserler. Kendilerince kurallar koyar ve yeni gelenleri sevmezler. “Daha dün gibi hatırlarım prut savaşı başlamış o sıralar rusyayla aramız bozuk, bu dolapları kitlemiyorduk bile hey yavrum hey! Arkadaşım o havluyu yere serme ama!!!”

7. Kimseyle İşi Olmaz Abi

Gelir sporunu yapar duşunu alır ve gider. En temiz en doğru modeldir. Tebrikler demet demet gitmelidir.

8. Hocalarla Samimi Olmak İsteyen Şark Kurnazı!

8. Hocalarla Samimi Olmak İsteyen Şark Kurnazı!

'Ehe ehe hocam senin gollar da maşallah. Sen sakallarımı gestin, sizin işte zor ha ahşama gadar bi ton kilo galdır indir' anadolumun, şarkımın çakalıdır kendisi. Her ortamda işi yapan adama yalakalık yaparak daha fazla hizmet alacağını düşünür.

9. Aile Boyu

Anne baba çocuk/çocuklardan oluşan beraberce gelip beraberce giden yapıdır. Adaletli modellerde kadın çocuğa bakarken erkek spor yapar, erkek çocuğa bakarken kadın spor yapar. Emanetin çekilip adaletin harcandığı modellerde ise kadın çocuğa bakar erkek ise 4.maddedeki silikonlu ablaya! Çakaaal.

10. Tekci!

1 kere görünür. Erkek modellerdir genellikle bunlar. Yazın yaklaşmasıyla beraber, hele bir de bir hatun tarafından terslenmiş beğenilmemişse karar verir, spora gidip 3 ayda Arnold olmaya! İnanırdırır bi de kendini buna. Bi ton para öder bi ton proteindi takviye gıdaydı abanır, kredi kartına sonra ilk gün gelip delicesine yüklenir vücuda ve ertesi gün ayak tırnağının bile ağrıdını hisseder. Bir sonraki sene aynı zamana kadar sandalye bile kaldırmaz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
1
0
0
0