Görüş Bildir
Haberler
Sonuç Garantisi Veren Tek Seo Ajansı

Sonuç Garantisi Veren Tek Seo Ajansı

TheAranan
15.04.2016 - 01:46

Sonuç Garantisi Veren Tek Seo Ajansı

Clicks'us Dijital Türkiye'de hizmete başlayalı henüz çok olmadı. Fakat piyasaya çok etkileyici bir giriş yaptılar! Dijital pazarlama sektöründe hiç bir kurumun özellikle SEO tarafında hiç bir kurumun sunmadığı bir özellikle kendilerini tanıttılar. Clicks'us 'Sonuç Garantisi Veren Tek SEO Ajansı' olarak bizlerinde dikkatini çekmeyi başardı. Ekibimiz olarak Clicks'us SEO'nun kurucusu Özgür Gündüz ile bir röportaj gerçekleştirme kararı aldık.

Clicks'us Dijital Neler Yapar ?

Bizlerle çalışan site sahiplerinin SEO çalışma ları başta olmakla beraber bütün alanlarında işlerini büyütüyoruz ve onların dijital pazardan daha çok gelir elde etmesini sağlıyoruz. İlk olarak en büyük misyonumuz budur, vizyonumuz ise tabiki dünyaya açılan bir dijital ajans olmak.

Clicks'us Dijital'in Temel Hizmetleri Nelerdir ?

SEO,PPC,Dijital PR, Dijital Kampanya yönetimi gibi internette bulunabilirliğinizi, potansiyel müşterin algısını çekicek her türlü çalışmayı yapıyoruz.

Çok fazla vaktinizi almak istemem, asıl sorumuzu sormak istiyoruz 'Sonuç Garantisi' ibaresini biraz açar mısınız ? Sonuç garantisi müşteriye göre değişmektedir. Örnek vermek gerekirse bir e-ticaret sitesi gelirlerini arttırmak ister biz ona SEO-PPC bir paket sunarız,ay ay baktığımızda satışların verilen hedefler doğrultusunda arttığını müşterimiz görür, bir diğer e-ticaret sitesi belki de marka olmak ister bu sefer SEO-Dijital PR yaparak hem Serp ekranında hacim olarak hem de PR çalışmaları yaparak daha çok konuşulmasını sağlarız, bununda kendimize göre belli ölçüm methodları var. Biz sözümüzün arkasındayız! Garanti veriyoruz, ayrıca bu kısmı sözleşmelerimize ekliyoruz. Cayma hakkı müşteride kalıyor. Şeffaf hizmet Clicks'us'da tek hedef!

Merakınızı gideremediysek sizlerde daha çok soruyu clicks'us dijital'ın kendi sitesinden onlara iletebilirsiniz. www.clicksus.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://www.haberport.com/teknoloji/so...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın