Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanlarda Övdüğüm 7 Harika Şey

Son Zamanlarda Övdüğüm 7 Harika Şey

Kerem Çobanoğlu
29.11.2014 - 18:10 Son Güncelleme: 30.11.2014 - 13:41

Hepimiz yaşadığımız sıkıntıları, rahatsızlıklarımızı paylaşmaya çok daha meyilliyken, güzel şeyleri övmeye ve daha çok insanla tanıştırmaya biraz daha çaba harcamalıyız diye düşünerek şöyle bir liste yaptım. 

Tanıyanlar bilir, sevdim mi çok överim sildinmsdsfhj

İçeriğin Devamı Aşağıda

F.lux

F.lux

Hepimiz bilgisayar başında çok vakit geçiriyoruz, büyük bir kısmımız da bilgisayarı karanlıkta kullanıyor.

İşte f.lux hava karardıkça ekranı sarartarak hem gözlerimizin yorulmasını engelliyor hem de beyaz ışığa maruz kalmaktan kaynaklı epifiz bezi - melatonin salgısının azalmasını engelliyor. 

İndirin https://justgetflux.com/ kurun birkaç gün sonra bana dua edeceksiniz.

Parodontax Orijinal

Parodontax Orijinal

Epifiz bezi, melatonin falan demişken piyasada bulunan tek florürsüz diş macunu, adeta Glaxo Smith Kline'ın insanlığa hediyesi Parodontax Orijinal'den bahsetmemek olmaz.

(Florür epifiz bezinin en büyük düşmanıymış.) 

Kendine has tadına 2-3 kullanımda alışabilir, alıştıktan sonra adeta çayı kahveyi şekersiz içmeye başlayan her insandaki 'çayı şekerli nasıl içiyorsunuz yaa, düşüncesi bile midemi bulandırıyor' triplerine girebilirsiniz. 

Parodontax'a alıştıktan sonra başka diş macunu kullanmak zorunda kalınca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Abnormal Summit / Non-Summit

Enpara

Enpara

Bugüne kadar bir bankayı bu denli seveceksin deseler 'hadi oradan' der geçerdim ancak Finansbank Enpara'ya olan sevgim bu konuda kendime şaşırmama sebep oldu. 

İlk başlarda reklamlarında Şafak Sezer'i oynatmasından kaynaklı gözümde düşen puanını Nevzat Aydın nötrlemişti, sonra kullanmaya başladıkça hayranlığım katlanarak arttı. 

Hemen hemen tüm hizmetleri masrafsız sunması, hesapta paran varsa güzel faizi, Spotify, Steam, Google, Facebook, App Store ve iTunes'da %50 indirim yapması gibi gibi özellikleri yanında referans olup, tavsiye edip Enpara kullanmasına ön ayak olduğunuz her kişi için, adınıza fidan dikme gibi güzel hareketleri de var. 

Ey Enpara sitenizden arkadaşlarımın numaralarını falan vermedim size ama 30'dan fazla arkadaşımı böyle anlatarak kullanmaya ikna ettim bu güne kadar, küçük bir orman istiyorum :)

Torku

Torku

Torku Konya Şeker'in, Konya Şeker Anadolu Birlik Holding A.Ş'nin, Anadolu Şeker Holding ise adeta 56 bin üreticinin. (Bu cümlede nerelere virgül koymam gerektiğini bir türlü kestiremedim.)

Üreticilerin ortağı olduğu harikulade bir şirket. Şirket yapısını bilge insan Serdar Paktin'den dinlediğimden bu yana hayran olduğum Konya Şeker'in ürettiği her şeye kefilim diyebilirim. 

Uzun bir süredir şekerden süte, çikolatadan kaşara çoğu ürününü denedim, sana puanım 9 panpa. 

Ayrıca Banada, Nutella'dan çok daha hızlı bitiyor, sanırım daha güzel Banada'ya puanum 10. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

General Mobile - Discovery

General Mobile - Discovery

Masaya cep telefonu, sigara paketi, araba anahtarı, cüzdan dörtlüsünü koymaktan daha çirkin bir şey varsa; bu muhtemelen masaya 2 cep telefonu koymaktır. 

Benim gibi şirket hattı kullanmayı gerektiren bir işte çalışıyorsanız ve müşterileriniz, iş ortaklarınızın size gece dahi ulaşabilmesi gerekiyorsa, çift sim kartlı General Mobile - Discovery'i çok seveceksiniz. 

Çift sim kartlı deyince, insanların aklında genellikle belediye otobüslerinde telefonundan radyo anteni çıkarıp, televizyon izlemeye çalışan, akşam evde de Flash TV izleyen insanlar akla geliyor evet ama bu telefon öyle değil.

Ben iPhone 5s kullanırken geçtim, 3 ayda da 18 kişinin satın almasını sağladım, gayet mutluyuz. 

Bu arada General Mobile, Samsung'u Türkiye'de Samsung yapan Telpa'nın. Telpa da Sebahattin Yaman'ın.

BiTaksi

BiTaksi

BiTaksi, 'şuraya gidicez' deyince trip atmayan, burnundan solumayan taksicilerle A noktasından B noktasına ulaşmanızı sağlaması yanında çeşitli kampanyalarla falan da sizi mutlu edecek bir şirket. 

Hasan Aslanoba'nın en mantıklı yatırımı aynı zamanda bence derken http://aslanobayatirimyaptimi.com/'u da paylaşayım deyince Webrazzi'yi falan da görüp hatırladım, en mantıklı yatırımlarından bence diyeyim. 

BiTaksi'yi o kadar seviyorum, övüyorum ki yoldan geçen taksilere bindiğimde de sistemi anlatıyorum, uygulamayı gösteriyorum falan, bazen taksiciler beni BiTaksi'den biri sanıyorlar olaylar olaylar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
5
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilan Yenice

Florürsüz Diş Macunu, diğer bir adıyla floridsiz diş macunu son yıllarda popülerliği sıklıkla artan bir diş macunudur. Peki neden tercih edilmesi gerekiyor, ... Devamını Gör

ömer

torku için bir kez daha düşünün isterseniz