Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ecem Taşer isimli içerik üreticisi, 'Neden hanımcı biriyle evlendim?' paylaşımıyla da gündem oldu.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Ecem Taşer daha önce de, son 5 yıldır sütyen takmayı bıraktığını açıkladığı bir paylaşımı ile gündem olmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
İçerik üreticisi Ecem Taşer şimdi de, 'Neden hanımcı biriyle evlendim?' sorusunu ise, 'Hanımcı biri karısını kasıtlı olarak asla üzmez' dedi.

İnsanların, 'Neden arkadaşlarında tatile gidiyorsun? Kocanı neden götürmedin?' sorularına da cevap veren kadın, ''Çünkü o sabit bir iş yapıyordu ve izin alamıyordu. Ona gidip dedim ki; 'Ben çok sıkılıyorum ve eğer sen izin alamıyorsan yine de ben gitmek istiyorum.' O da bana dedi ki; 'Ben böyle bir hayat yaşıyorum diye senin de buna esir olmanı istemiyorum. Gitmek istiyorsan git.'' dedi.
İşte o anlar: 👇
O paylaşıma gelen yorumlar: 👇

👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
👇

👇

👇

👇

👇

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Yorum Yazın
başlığa bak amk "son beş yıldır sütyen kullanmadığını açıklamıştı neden hanımcı biriyle evlendim" ?? Zaten yay burcuyum daralıyorum aşko o tatile gitmem laz... Devamını Gör
sütyen kullanmadığını açıklaması iyi olmuş , türk milleti olarak sütyen takıp takmadığını çok merak ediyorduk. ayrıca kocası çok yaşamaz bence.
Bu hanımcılık değil abla bunu bil
Bu sosyal medya ünlülerinin burada reklam verdiklerine inandım artık. Çünkü -1 IQ'luk mahlukatlar dışında kimse umursamıyor bunları.