Görüş Bildir
Haberler
Sizin Neyiniz Eksik?! Sevgilinle Hangi Hollywood Çifti Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Sizin Neyiniz Eksik?! Sevgilinle Hangi Hollywood Çifti Olduğunu Söylüyoruz!

Sizin onlardan neyiniz eksik?! Tamam belki son model arabalarınız, yatlarınız katlarınız, elmaslarınız mücevherleriniz eksik olabilir ama söz konusu aşk ise bir denklik söz konusu! 

Testi çöz ve hangi havalı Hollywood çift olduğunuzu bul!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Açık ve net bir giriş yapıyoruz yine: Sence romantik bir ilişki...

2. Sevgilinle yapmaktan en çok zevk aldığınız aktiviteyi sorsak?

3. Şimdi diyelim ki biz Onedio olarak size bir yurtdışı tatili ayarladık... Hani ayarlamayacağız ama ayarladık diyelim... Nasıl bir yere olsun istersin?

4. Düğün meselesine gelirsek, nasıl bir tercihin olur?

5. Peki ya çocuk desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzun süredir beraber olan çiftlerin adeta yapışık ikize dönmesi yönündeki eleştirilere ne diyorsun?

7. Son olarak da... Sevgiyi göstere göstere yaşamak konusuna ne diyeceksin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gigi & Zayn çıktınız!

Gigi & Zayn çıktınız!

Aşk gibi aşk! Siz yıllar geçse bile değişmeyecek, aynı mıçmıçlığı sürdüreceksiniz. İnsanlar size bakıp merak edecek; bu uyum, bu romans, bu huzur nasıl sağlanıyor diye... Hiç kavganız gürültünüz dahi olmuyor, aşkınızı açık açık göstermekten çekinmiyorsunuz ve hepsinden de önemlisi, kafanızda tek bir şüphe bile taşımıyorsunuz. Olmuşsunuz siz!

John Legend & Chrissy Teigen çıktınız!

John Legend & Chrissy Teigen çıktınız!

Siz birbirinizin sevgiliden önce en iyi arkadaşlarısınız! Beraber çok gülüyor ve eğleniyorsunuz; aslında romantik olsanız da, birbirinize pek de mıçmıç davranmıyor, onun yerine şakalarla takılmayı tercih ediyorsunuz. Ne başkalarına, ne de kendinize bir şey kanıtlama kaygınız yok; hayat sizin için bir romantik komediye dönüşmüş.

Beyonce & Jay-Z çıktınız!

Beyonce & Jay-Z çıktınız!

Siz o parmakla gösterilen çiftsiniz işte. Karizmatik, ve havalısınız. Güçlü ve derin bağlarla birbirinize bağlısınız fakat ikiniz de çok baskın karakterler olduğunuz için zaman zaman zorluklar yaşanabiliyor. Yine de tutkunuz öyle ağır basıyor ki her engeli bir şekilde aşabiliyorsunuz. Sizinki aşk değil; adeta imparatorluk!

Will & Jada Smith çıktınız!

Will & Jada Smith çıktınız!

Uyumlusunuz ve hayatın her alanında birbirinizi destekliyorsunuz. Güven ve sadakat kelimeleri sizin için çok önemli. Dengeli ve saygılı bir birlikteliğiniz var. Birbirlerinizin sınırlarına saygı duyuyor fakat yine de birbirinizden etkileniyor, büyüyor, gelişiyorsunuz. Sizin aşk yılları devirir!

Selena Gomez & Justin Bieber çıktınız!

Selena Gomez & Justin Bieber çıktınız!

Sizin ilişki bir acayip; ama şu da bir gerçek ki siz asla birbirinizden kopamıyorsunuz. Belki geçmişinizden, belki de dostluğunuzdan dolayı sürekli birbirinizi buluyorsunuz. Ateşli bir yapınız var. Aslında dengeyi bir tuttursanız mis gibi geçinip gideceksiniz ama ikinizin de aklı beş karış havadayken zor iş o!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
253
149
52
42
13
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İremia Akpınar

Selena Gomez & Justin Bieber çıktınız!

Beyonce & Jay-z Benim ilişkim oldüğün da, ama olduğunda hiiç kimseye benzeyemez.