Görüş Bildir
Haberler
Size Genç Yaşta Emeklilik Hayatı Yaşatacak Olan Başak Burcu Erkeğiyle Evlenmemeniz İçin Bazı Nedenler

Size Genç Yaşta Emeklilik Hayatı Yaşatacak Olan Başak Burcu Erkeğiyle Evlenmemeniz İçin Bazı Nedenler

Aburoski
24.01.2020 - 08:15

Böyle hayat geçmez, iyi düşünün!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Efendim öncelikle herkesin bildiği gibi kendileri çok titiz varlıklardır. Ee bu kötü mü? diye sorabilirsiniz. Elbette değil ama biz, sizi rahatsız edecek seviyedeki takıntılı bir titizlikten bahsediyoruz. Evin içinde oturamazsınız yani o derece.

2. Takıntılı titizlik durumlarının üstüne bir de disiplinli olmaları da eklendi mi tadından yenmez. İşte bu nedenle bu arkadaşlarla aynı evin içinde yaşamak dünyanın en zor şeylerinden biridir.

Size haliyle karışacağı için hayatınızın, rahatınızın içine eder!

3. Bu huyları batasıcalar sizin hayatınıza karıştıkları yetmiyormuş gibi bir de hayatlarına müdahale edilmesinden hoşlanmazlar. Kendisi her şeye karışırken iyi ama!

4. Ay bir de bunların yanında sıkılırsınız. Belli bir düzenleri olduğu için değişim yanlısı değillerdir. Rutini, plan yapmayı severler. Bi çık dışarı eğlen yeni şeyler yap değil mi ama yok inatçıdırlar bu konuda.

5. Ooo akıllarında neler neler dönüyor bir bilseniz. Her şeyi kafalarına takarlar üstüne bir de attığınız adıma kadar sorgularlar. Öyle hayat mı geçer soruyorum size?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evde, tatilde, arabada, yatakta aklınıza gelebilecek her yerde işlerini düşünürler. Tam bir İŞKOLİK! böyle insanlarla da o evlilik yürümez biz uyarımızı yapalım da...

7. Bir de sürekli beğenilmek, övülmek istiyorlar. Sabahtan akşama kadar her dakika övülseler de yok demezler. İlk önce karşılarındaki insanı övmeyi öğrensinler ama değil mi?

8. Bunla da yetinmiyorlar üstüne kendilerini, buldukları her boşlukta öve öve bitiremezler. Düşünsenize aynı evde sürekli koltukları kabarmış bir insan var. Neyse vazgeçtim düşünmeyin...

www.marieclaire.com.tr

9. Duygu durumları da aşırı şekilde dalgalıdır. Onları ölene kadar çözemeyebilirsiniz yani. Hep kafa yormanız gerekecek. Dayanılır gibi değil bu!

10. Nefret ettikleri insanları bakışlarıyla yerler resmen. Hayatınızda görebileceğiniz en kinci insanlardır. Eşlerine bile en ufak hoşlarına gitmeyen hareketlerinden dolayı kin duyabilirler. Kolay kolay o kin geçmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak da ömrünüz boyunca çok az çok az güldüklerini görürsünüz. Güldükleri an kayıt altına falan alınmalı çünkü bu anı bir daha yaşamayabilirsiniz.

www.kariyer.net

Sizce de böyleler mi? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
71
28
19
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rendan34

Son tokmakçısı başak burcu ve belli ki çok kötü ayrılmışlar.

blue blue

Başak taşak hikaye. adam olan herkesle evlenilir. insanları soğutmayın

Melih Kuru

Bunu paylaşan kişi kesin başak burcundan darbe yedi yada çekemedi. Başak burcuyum şöyle özetliyeyim.Titizlikle başlayalım şahsen ben öyle her yeri dış fırça... Devamını Gör

Melih Kuru

Üçüncü konuya gelicek olursak inanın dünyada herkezin eğlenmeyi sevdiğine inan bir insanın keza bende öyle ama inanın eğlenmek için uygun koşullar gerekir . ... Devamını Gör