Görüş Bildir
Haberler
Siyahın En Çok Yakıştığı Güzel! 13 Adımda Göz Kamaştırıcı Yeteneğiyle Eva Green

etiket Siyahın En Çok Yakıştığı Güzel! 13 Adımda Göz Kamaştırıcı Yeteneğiyle Eva Green

Dale Cooper
15.06.2017 - 16:59

Güneş gibi ışıl ışıl bir güzelliğin yanında bir de karanlığın cazibesi var kuşkusuz! Bu cazibe vahşiliği, kışkırtıcılığı ve biraz da gizemiyle alıştığımız güzelliklerden daha farklı. Böyle insanların çok da çözemediğimiz bir mıknatısı olmuştur mütemadiyen; onları beğenmemek elde değil.

O kişilerden biri de şüphesiz göz kamaştırıcı yeteneği ve büyüleyici güzelliğiyle Eva Green! Beyaz perdede gördüğümüz ilk günden bu yana adeta tutulduk kendisine desek yeridir. 

Siyahın en çok yakıştığı kadın, göz kamaştıran yetenek Eva Green'e şöyle bir yakından bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İzlediğimiz film ve dizilerde Eva Green varsa, artık biliyoruz ki, sıradan ve sıkıcı bir şey izlemeyeceğiz! Green adeta dahil olduğu projeyle yenilikçilik, yaratıcılık sözü veriyor.

2. Kâh kendi şeytanlarıyla mücadelede izliyoruz onu kâh bir savaşçı, bir vampir; kâh farklılıkları kucaklayan bir ev sahibi...

İçine şeytan kaçmış bir karakterden masum bir yüze, asi bir savaşçıdan yüce gönüllü bir ev sahibesine kadar gerçekliği kaybetmeyen oyuncu pür yetenek değil de nedir?

3. kâh bir Bond Kızı! 😍

4. Onu bu kadar eşsiz kılan canlandırdığı hiçbir rolün üzerinde sırıtmaması. "Bir oyuncu her karakterle bu kadar özdeşleşebilir mi?" sorusuna olumlu yanıt olmak için doğmuş gibi Green! 😍

Seçtiği roller her daim sanat sevgisini de ön plana çıkarak roller oluyor. Alışılmadık karakterlere can vermekle kalmıyor izleyicilerin derin sevgisini kazanacak kadar gerçekçi bir performans sergiliyor.

5. Oyunculuktaki yeteneği zaten aşikâr ancak Eva Green on parmağında on marifet olanlardan. Piyano ve yan flütte üzerine yokmuş!

Bir de derya deniz olduğu klasik müzik bilgisi var! Umarız sonraki rollerinde bir piyano veya yan flüt performansı görürüz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Canlandırdığı karakterlerin pek de sakin, kendi halinde karakterler olduğu söylenemez lakin gerçek hayatta kendisi o rollerin tam aksiymiş...

Özel hayatıyla ilgili neredeyse hiç haberin olmayışı bunun en büyük kanıtı belki de.

7. "Birçok şey olabilirim ama gece kulübüne gidip dağıtan insanlardan değilim. Daha çok uzanıp, klasik müzik dinleyerek düşünen, rahatlayan tiplerdenim!"

Yalnızlığı, yalnızlığın insana getirisini de çok seviyormuş Green. Yeni bir role hazırlanmak için uzun bir süre, tek başına karaktere odaklanıyormuş karanlık kraliçemiz.

8. Her oyuncunun kolayca tercih etmeyeceği, sıra dışı ve kuşkusuz zor karaktere olan ilgisiyse tamamen hayattaki duruşuyla alakalı!

9. Gündelik yaşamın gerçeklerinden kopmamak için "şeytani" ya da "çetin" karakterleri bizzat seçmesiyle beraber cesaretinden hiçbir zaman ödün vermek istemiyormuş.

Gündelik yaşam demişken Eva Green'in en büyük hayal kırıklıklarından biri kesilen sahneleri oluyor ve bu sahnelerse çoğunlukla seks sahnelerinden oluşuyormuş.

'Sokaklarda ve ekranda çok fazla şiddet var ama insanlar hâlâ bunun hiçbir şey olmadığını düşünüyorlar. Fakat, ben en sonunda anladım ki onların asıl ürktüğü şey şiddet değil, seks.'

10. Kendi tabiriyle "burjuva" olan bir ailede doğup büyüyen Eva Green ailesinin tüm imkânlarını geride bırakarak kendi başına bir yola girmiş ve oyuncu olmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Eva Green, Joy adında çift yumurta ikizi bir kızkardeşe sahip. Joy, eğitimini ekonomi dalında tamamlamış ve akabinde kendi gibi üst sınıf biriyle evlenmiş.

12. "Ben de öyle olabilirdim ama hayatta başka yollar da var..." diyor Green!

13. Sen iyi ki o başka yolları seçip oyuncu olmuş ve dünyayı bu karanlık cazibenden, eşsiz yeteneğinden mahrum bırakmamışsın Eva! ❤️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
555
227
30
20
16
15
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansel yaldız

Bayılıyorum bu kadına

Paco Hernandez

gerçekten penny dreadful'deki performansı ayakta alkışlamalıktı! ailecek hayranıyız kendisinin.

Emre Ateş

Hem oyunculuğu mükemmel hem Kendisi hastayım bu kadına.