Görüş Bildir
Haberler
TV
47. SİYAD Türk Sinema Ödülleri'nde Cem Yılmaz Show

47. SİYAD Türk Sinema Ödülleri'nde Cem Yılmaz Show

Fatih UZUN
11.03.2015 - 23:50 Son Güncelleme: 11.03.2015 - 23:52

47. SİYAD Türk Sineması Ödülleri gecesine AKM taşlaması, Fazıl Say göndermesi ve Gonca Vuslateri  taklidi ile Cem Yılmaz damga vurdu.

Attila Özdemiroğlu’na onur ödülünü vermek üzere sahneye çıkan Gonce Vuslateri şu konuşmayı yaptı: 

'Ben hiç sinema filminde oynamadım. En büyük hayalim sinema filminde oynayıp ödül almak. Ama bugün onur ödülü veriyorum. Birkaç bir şey söylemek istiyorum seninle ilgili. Deminden beri konuşma esansında sizin ensenize bakıyorum ve o kadar gurur duydum ki... Size onur ödülü vermek için çok gencim ama yaptığınız her şeye saygı duyuyorum. Sadece gecenin bir yarısı çok bunalımlı bir zamanımda ve oyuncu olarak kendime hiç inanmadığım bir zamanımda size mesaj attığımı hatırlıyorum. 'Atilla lütfen ben çok zengin bir oyuncu olmadan ölme. Çünkü sana bunu göstereceğim' demiştim. Sende 'Bekleyeceğim Gonca' demiştin. Seni çok seviyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu konuşmanın ardından ödül vermek üzere sahneye çıkan Cem Yılmaz ise Vuslateri taklidi ile salonda kahkahalara neden oldu.

AKM’nin durumuna göndermede bulunan Cem Yılmaz ardından da yanında duran piyanoya bakarak “Farkındaysanız piyano da boş, Fazıl da programdan çıkarıldı” dedi. 

Hatırlanacağı gibi Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın (CSO) programından Fazıl Say’ın eserlerini çıkarmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0