Görüş Bildir
Haberler
Site Bahçesinden Çıkarken Yavru Köpeği Ezmişti: Taksi Sürücüsünün İşine Son Verildi

Site Bahçesinden Çıkarken Yavru Köpeği Ezmişti: Taksi Sürücüsünün İşine Son Verildi

Esenyurt'ta bir taksi sürücüsü müşteri getirdiği siteden çıkarken yavru köpeği ezdi. Güvenlik kamera görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasıyla büyük tepki çeken olayla ilgili, durak yetkilileri sürücünün işine son verdi. Tedavi altına alınan yavru köpeğin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre, dün akşam saatlerinde Esenyurt'ta bulunan bir site önünde meydana gelen olayda, taksi sürücüsü, müşterisini siteye getirdi. Yolcunun araçtan inmesinin ardından site bahçesinden çıkan taksi sürücüsü burada yavru bir köpeği ezdi ardından olay yerinden ayrıldı. Yavru köpeğin inlemelerini duyan site görevlisi ve sakinleri köpeğin yardımına koştu.

Yerde acılar içinde yatan köpek için veteriner çağırdı

Yaşanan olay anı ise saniye saniye sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasıyla taksi şoförü ve çalıştığı duraktan tepki yağdı. Çok sayıda hayvansever durağı telefonla arayarak tepki gösterdi. Taksi müşterisi site sakini Zülal Özgürer, taksi şoförünün köpekle ilgilenmediğini söyledi ve yaşananları şöyle anlattı:

'Evden para almak için içeri girdim. Geldiğim zaman burada kapı açıktı. Bir kadın ve güvenlik görevlisi köpeğin başında bekliyordu. Köpek can çekişiyordu arka ayakları oynamıyordu. Veterineri aradık, geldiler götürdüler. Çok bağırıyordu annesi geldi başına. Kutuya koyduk başında bekledik. Kırık yok dediler bize.'

Yavru köpeğin adını "taksi" koydular

Yavru köpeğin adını "taksi" koydular
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaralı yavru köpek Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Modern Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alındı. Burada tedavisi süren yavru köpeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi veren veteriner hekim Mücahit Altun ,'Gelen ihbar üzerine biz köpeği aldık. Röntgenlerini çektik çok şükür herhangi bir kırığımız yok. Üzerinden büyük bir yük geçtiği için iç kanama riski var. Dün akşamdan beri önlem amaçlı iç kanama önleyici iğnelerimizi yapıyoruz. Şu an için genel durumu , iştahı iyi. 48 saat burada durması gerekiyor. 48 saat sonunda genel durumu iyiyse tekrar bulunduğu yere ailesinin yanına salınacak. İsmini 'taksi' koyduk. 1,5 -2 aylık erkek bir yavrumuz' diye konuştu.

Taksi sürücüsünün işine son verildi

Taksi sürücüsünün işine son verildi

Olayın sosyal medyada büyük tepki çekmesinin ardından taksi sürücüsünün işine araç sahibi tarafından son verildi. Çok sayıda tepki telefonu alan durak sorumlusu olayı duyunca kendilerinin de çok üzüldüğünü söyledi. Taksi Durağı sorumlusu Kadir Yıldız , ' Üzücü bir olay oldu ama gerçekten arkadaşımız bilinçli şekilde yapmıyor. Görüntülerde görüyorsunuz. Çıkış yaparken arka lastiğin oraya geliyor. Sol tarafında da köpekler var. Önünde de bir tane var dikkat ediyor köpeğe vurmamak için. Araç geriye geliyor insanlar sanıyor ki kasıtlı yaptı ama öyle bir şey yok. İyi bir insan şoförümüz ama işte çıkarttık bu durakta çalışamaz zaten' şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
60
36
7
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halit Demir

Adam kasıtlı yapmamış ki. Adamı niye işten çıkarıyorlar anlamadım. Zaten adam köpeği ezdiğini farketseydi inip arabadan mutlaka müdahale ederdi. Yavru köpek ... Devamını Gör

King in the East

ya amk gerizekalıları ezilen sizin çocugunuz köpeginiz kediniz olsa adam görmemiş ki yhaa çok üzerine gidiliyoo demezsiniz sik kırıkları.. o da "kaza" oluyor... Devamını Gör

Turgut Özben

Ya bi siktir git embesil bu beyinle nasıl yaşıyorsun sen.

Volkan Gülümser

Durak işine son vermişmiş...Gidip diğer durakta işe başlar, olan köpeğe olduğuyla kalır...

Pasif Kullanıcı

Ne önerirsin ? Müebbet mi ?