Görüş Bildir
Haberler
Şişli'de Sahur Vakti Turist Dehşeti! Önce Davulu Bıçakladı Sonra Davulcuyu Kovaladı

Şişli'de Sahur Vakti Turist Dehşeti! Önce Davulu Bıçakladı Sonra Davulcuyu Kovaladı

Batuhan
28.04.2021 - 11:42

Şişli'de sahur vakti davul çalan kişiye, turist olduğu belirtilen kişi bıçakla saldırdı. Önce davulu bıçaklayan turist sonra da davulcuya tekme atarak kovalarken, o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, Şişli Elmadağ Caddesi üzerinde geçen hafta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, biri çocuk üç kişi, ara sokaklarda davul çalarak insanları sahura kaldırmaya başladı.  Bu sırada elindeki bıçakla dışarı çıkan bir turist, davulu bıçakladı. Hırsını alamayan turist, elindeki bıçak ile ramazan davulcusunu kovalamaya başladı. Davulu yere atan davulcu ile yanındaki çocuk hızla olay yerinden kaçtı. O anlar ise bir mahalle sakini tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Yaşanan olayın ardından davulcu, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
41
22
12
9
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Heisenberg

Abi sene olmuş 2021. Nedir bu davulculuk ya? Hastası olan var, bebeğini zar zor uyutmuş olanlar var, sabahın köründe işine gidecek olanlar var. Herkes oruç t... Devamını Gör

V for Valkyr

Gece yarısı davul çalarak milleti uyandırmaya çalışmak faşizmdir. İslam da faşist bir dindir.

Art Ankara

Bir ramazanda davulcuya rica ettim bak dedim çocuk hasta zar zor uyuyor bahşişini de vereyim şu sokaktan geçerken çalma, ben bahşişime bakarım çalmayınca ver... Devamını Gör